A pepsifoci.hu információi szerint a jövő hét folyamán több NB I-es klubot is felkeres Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az online lap megkeresésére Szekeres Tamás technikai igazgató megerősítette mindezt, elmondta, a holland szeretne közelebbről megismerkedni a csapatoknál folyó munkával, és a Honvédnál valamint Kaposváron biztosan tiszteletét teszi.

– Oda megyünk el elsősorban, ahol eddig kevesebbet voltunk. A dolognak egyébként februárban lesz majd folytatása. A Honvédhoz és Kaposvárra biztosan ellátogatunk, a többi helyszínről jelenleg is zajlanak az egyeztetések – nyilatkozta a válogatott technikai igazgatója a pepsifoci.hu-nak, majd arra is kitért, milyen apropóból kerül sor a látogatásokra.

– Szeretne a kapitány közelebbről megismerkedni azzal a munkával, ami a kluboknál zajlik, szeretne közelebb kerülni azokhoz a szakmai elképzelésekhez, amelyek mentén haladnak a dolgok. Látni szeretné, hogy itt hogyan dolgoznak az edzők, milyen körülmények között készülnek a játékosok, és cél továbbá természetesen egyfajta kapcsolat kialakítása is a klubokkal.

pepsifoci.hu