Kiütéses, 7-1-es győzelmet aratott a Rákóczi a Siófok otthonában a labdarúgó Liga Kupa csoportkörének utolsó fordulójában. Csapatunk az első helyen jutott tovább a legjobb 16 közé.

Első gólunkat a sérüléséből felépült brazil védő, Lucas szerezte a 15. percben, aztán jött a többi találat. A Rákóczi a szünetben már hárommal vezetett, és végül 7-1-re nyert. A román Petrache duplázott, a végeredményt pedig Vrucina állította be a 88. percben. A Prukner-legénység jól teljesített a csoportkörben#!# öt győzelemmel és egy vereséggel, 19-4-es gólkülönbséggel fejezte be a csoportkört. 
FGSZ Siófok – Kaposvári Rákóczi FC 1–7 (1–4)
Siófok, 50 néző. V.#!# Berke B. 
Siófok#!# Kis T. – Klujber, Pécseli, Singer, Menyhárt – Gárdos (Mosberger, a szünetben), Horváth B., Peszmeg, Mokánszki – Bogáti (Szöllősi, 60.) – Dajic (Vólent, a szünetben). Vezetőedző#!# Horváth Károly
Rákóczi FC#!# Ranilovic – Okuka (Horváth G., a szünetben), Lucas, Petrache, Jánvári – Babic (Addo, a szünetben), Albert Á. – Pavlovic, Murai, Vrucina – Haruna (Horváth Á., 58.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Gárdos (44.), illetve Lucas (15.), Petrache (26., 70.), Murai (32.), Haruna (39.), Horváth Á. (60.), Vrucina (88.)

A nap másik mérkőzésén#!# Zalaegerszeg – Pécs 4-2 (1-2)
A H-csoport végeredménye#!# 1. Rákóczi 15, 2. PMFC 10, 3. Siófok 7, 4. ZTE 3 pont.