A bajnoki szünet után egy hét alatt három hazai mérkőzés vár a Rákóczira! Együttesünk szombaton az MTK-t fogadja az OTP Bank Liga 15. fordulójában, szerdán a Győri ETO vendégszerepel a cukorgyári gödörben, Magyar Kupa-összecsapáson, a jövő szombaton pedig, újra NB I-es összecsapáson, a DVSC-TEVA teszi tiszteletét a somogyi megyeszékhelyen.

A bajnoki küzdelmeket illetően egyértelmű a képlet#!# ahhoz, hogy reális esélyünk maradjon a bennmaradásra, pontokat kell szerezniük az előttünk álló meccseken. A hangulatra nem lehet panasz, a csapat eredményes időszakot zárt#!# két mérkőzést is nyert a Liga Kupában, és csoportelsőként lépett tovább a nyolcaddöntőbe. A szerdai, siófoki diadal ráadásul a vártnál is szebb volt#!# 7-1-es győzelmet arattunk. Prukner László kiemelte#!# négy találat is pontrúgás után született, és a játékosok ezúttal jól összpontosítottak a kapu előtt.
Reméljük, gólból a hétvégére is tartalékoltak játékosaink. Az MTK ellen ugyanis egyértelmű cél a három pont megszerzése.
„Napi két edzéssel készültünk a hétvégi mérkőzésre, az MTK ellen megpróbálunk mindenképpen nyerni – nyilatkozta honlapunknak Balázs Benjámin. – Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk#!# nekik 13 pontjuk van, nekünk 8, így fel kell zárkóznunk, és csak a három pont az elfogadható. Bízom benne, hogy az akarat és a küzdeni tudás meglesz, és ha a kapu előtt higgadtabb lesz mindenki, több gólt is rúghatunk majd.”

A sérült Bank, Major, Horváth trión kívül mindenki hadra fogható. A Rákóczi-MTK találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a stadionban.