A Szentlőrinc ellen játszotta a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a Kaposári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata. A zöld-fehérek tulajdonképpen kilencven percen át egykapuztak és végigtámadták a mérkőzést, melyen igen sok gólhelyzetet alakítottak ki, ám betalálni csak egyszer tudtak, Milan Peric révén.

Különösen a második félidőben borult fe a pálya, ám újabb gólt a legnagyobb lehetőségekből sem sikerült elérni. A Rákócziból ezúttal hiányzott a pénteki edzésen megsérült Hegedűs Dávid és a Paks elleni Magyar Kupa-meccsen rúgást kapó Pedro is, míg a Szentlőrinc elleni összecsapáson Bojan Pavlovic kapott egy nagy „csomagot”.
– Jó lett volna egy támadóbb felfogásban futballozó ellenféllel játszani és sérülések nélkül megúszni a találkozót – mondta a lefújást követően Sisa Tibor. – Az viszont örömteli, hogy ilyen sok gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, a helyzetkihasználáson azonban javítanunk kell.

Kaposvári Rákóczi FC-Szentlőrinc 1-0 (1-0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, edzőpálya, 150 néző. V.#!# Böröczi
Rákóczi FC#!# Milinte (Kovács Z.) – Okuka (Vadas), Grúz (Zsók), Zahorecz (Kardos), Gujic (Korhut) – Pavlovic (Horváth T.), Bank (Kulcsár), Portulez (Kovács O.), Balázs B. – Farkas Z. – Peric (Grumic). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Peric (27.)


A védők szorításában küzdő Milan Peric góljával győzött a Rákóczi