Balázs Benjámin kulcsfontosságú szereplője lehet a Kaposvár tavaszi csapatának. A fiatal szélső remek felkészülésen van túl, amit jól mutat az is, hogy a Paks elleni MK-mérkőzésen gólpasszt adott és kiharcolt egy tizenegyest. A 20 éves fiatal kirobbanó erőben várja a tavaszi folytatást – írja az nb1.hu.

 – Valóban nem ment rosszul a játék – mondta a honlapnak Balázs. – Sikerült egy gólpasszt kiosztanom és kiharcoltam egy büntetőt, de sajnos az kimaradt. Az első félidőben sokat volt nálunk a labda, a második játékrészben már kissé magára talált a Paks, de így is volt még két hatalmas helyzetünk.

– Sisa Tibor azt mondta, hogy remek állapotban vagy, akár kilencven percet is végigsprintelsz…

– Szerencsére sikerült végigcsinálnom az edzéseket, így valóban jó erőben és jó formában vagyok. Szeretnék a tavasszal gólokat lőni, gólpasszokat adni és csapatom hasznára válni.
– Sikerül megtartani a harmadik helyet?
– Nagyon nehéz lesz. A mögöttünk levő csapatok mind nagy erősítésekbe kezdtek, de ennek ellenére próbálunk mindent megtenni azért, hogy megtartsuk a pozíciónkat. A Kaposvár eddigi legjobb szereplése a hatodik hely volt. Jó lenne ezt megtartani, vagy megdönteni.