Győzelemmel fejezte be együttesünk az újabb előkészületi mérkőzését#!# a Rákóczi 1-1-es félidő után 3-1-re nyert a megyei első osztályú Balatonlelle SE otthonában. Góljainkon Murai, Karacs és Fejős osztozott. 

Az első lehetőség a mieink előtt adódott, de Nagy Krisztián közeli lövését védte Posza kapus. A 22. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi. Hampukot buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Murai értékesítette. 0–1.
Nem váratott magára túl sokat a lellei válasz. A 28. percben Galgóczi lőtt a kapu közepébe. 1-1.
A második félidőben javult a Rákóczi játéka, és együttesünk védekezésre kényszerítette a hazai együttest. A Balaton-partiak egészen a meccs hajrájáig jól tartották magukat, így csak a végén dőlt el a győzelem sorsa.
A 85. percben Fejős kitűnő átadása után Karacs még a kapust is kicselezte, és utána passzolt a hálóba. 1-2. Egy perccel később a fiatal támadó gólpassz után nagy gólt is szerzett, miután több embert is kicselezett, és a jobb felső sarokba lőtt. 1-3.

Balatonlelle SE – Kaposvári Rákóczi FC 1–3 (1–1)
Balatonlelle 150 néző. V.#!# Barna.
Rákóczi FC#!# Rusák (Somodi, 71. p.) – Kiss M., Vadas (Kovács O. a szünetben), Jovetics, Hadaró (Fejős, 55. p.) – Kovács T., Hampuk (Földes M., a szünetben) – Nagy K., Kozics (Karacs 66. p.), Zsdrál (Albert, a szünetben) – Murai. Vezetőedző#!# Márton Gábor.
Gólszerzők#!# Galgóczi (28. p.) illetve Murai (22. p. – 11-esből), Karacs (85. p.), Fejős (86. p.)

Márton Gábor#!# – Láttam egy-két nagyon akaratgyenge produkciót, ami a legnagyobb hiba. Ha valaki rosszul passzol, kihagyja a helyzetet az ebben a túlterhelt időszakban nem olyan nagy gond, de az, hogy ha valaki nem meri felvállalni azokat a dolgokat, amiket tud, az igen. Ebben van hiányérzetem. Úgy nem lehet meccset nyerni, ha nem merünk lőni, cselezni. A 3–1-es siker kevés, többgólos győzelmet kellett volna aratni, hiszen két osztály van a csapatok között. Tudtunk már gyakorolni egy kombinációt, ezekből semmit sem láttam viszont, de majd megkeressük az okát. Most jön az az időszak, amikor frissíteni fogunk, s finomítani egy-két dolgon, de, ha nem tudjuk megerősíteni a keretet, akkor lesznek gondjaink. A legnagyobb probléma az, ami a háttérben történik, ez rányomja a bélyegét a játékosok mindennapjaira, így jó lenne, ha dűlőre jutnának az érintettek.


Fejős Áron#!# gólpassz és gól a Lelle ellen (Fotó#!# Ceglédi Ádám)