Második mérkőzését is megnyerte az új évadban a Rákóczi. Csapatunk már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert a Sárvár otthonában, és végül 3-1-es győzelmet aratott. A vasiak kapuját Hujber, Nagy K. és Havas is bevette. 

A Győr elleni szép hazai diadal után idegenben is a három pont reményében léptünk pályára, és a 16. percben meg is szereztük a vezetést#!# Müllerlei labdaszerzése után Nagy Krisztián passzát Hujber váltotta gólra (0-1).
A hazaiak a folytatásban keményen futballoztak, sokat szabálytalankodtak, az újabb gólt aztán ismét a mieink szerezték. A 32. percben, egy szabadrúgást követően Nagy Krisztián csavart a kapu jobb alsó sarkába (0-2). A hajrában előbb Pető beadása után Hadaró mentett Rajos elöl, majd Somodi vetődött ki Pető elé remek ütemben.
A második félidő elején Nagy K. talált ismét a kapuba, de les miatt nem adták meg a gólt. Márton fejessel, Hampuk pedig sarkazással próbálkozott, a 60. percben viszont szépített a házigazda Rajos jóvoltából (1-2). A Rákóczi fölénye a mérkőzés utolsó perceiben hozott újabb találatot#!# Hadaró szöglete után Havas fejelt a kapuba (1-3).

A látottak alapján csapatunk megérdemelten győzött, így két meccs után hat ponttal várjuk a folytatást.
Sárvár FC–Kaposvári Rákóczi FC 1–3 (0–2
Sárvár, 300 néző. V.#!# Kovács G. (Kulcsár D., Rózsás).
Sárvár#!# Osvald – Pados, Subicz, Horváth A. (Dancsecs, 46.), Nagy Z. (Hoós, 46.) – Manganelli, Bezdi – Maráczi, Rajos, Klauzer – Pető (Kun, 64.). Vezetőedző#!# Takács Gábor
Rákóczi#!# Somodi – Vadas, Lakatos G., Havas, Hadaró – Márton A., Pintér A. – Hampuk, Nagy K. (Godzsajev, 82.), Müllerlei – Hujber (Herzsenyák, 86.). Vezetőedző#!# Házi László
Gólszerzők#!# Rajos (60..), illetve Hujber (16.), Nagy K. (32..), Havas (82..).
Sárga lap#!# Manganelli (18.), Bezdi (65.), Subicz (80.) illetve Hampuk (25.), Hujber (26.), Vadas (41.), Pintér A. (60.).
Házi László#!# – Gratulálok a csapatnak, örülök, hogy idegenben is győzelemmel mutatkoztunk be. Az eltervezett taktika bejött#!# letámadtuk az ellenfelünket a saját térfelén, ők pedig csak felívelt labdákkal próbálkoztak, amiket szinte minden esetben hatástalanítani tudtunk. Jókor szereztük a góljainkat, a sárváriaknak nem volt esélyük arra, hogy fordítsanak. Koncentráltan jól játszottunk, és megérdemelten hoztuk el a három pontot. A folytatásban két hazai bajnoki következik, ha minden igaz, mindkettő még a stadionban, és szeretnénk a továbbiakban is eredményesen szerepelni.