Szombaton Sárváron lép pályára együttesünk az NB III-as pontvadászat második fordulójában. A remek rajt után eredményes folytatást vár a Rákóczi egyik új szerzeménye, Zsivoczky Péter, aki a Ferencvárosból érkezett hozzánk. A húszesztendős támadó középpályás az elmúlt évadban megnyerte együttesével a harmadosztály nyugati csoportjának küzdelmeit, így ismeri a mezőnyt. Sárváron nehéz meccsre, de győzelemre számít.

Zsivoczky Péter– A nyitómeccsen nem láthattunk a pályán. Mi a probléma, mikorra várhatunk vissza?
–  Sajnos, egy rossz labdaérintést követően megcsuklott meg a térdem, és a jobb belső szalagom részlegesen elszakadt. Azon dolgozunk a szakmai stábbal, hogy a lehető legrövidebb idő alatt épüljek fel teljesen. Javulok lépcsőfokról lépcsőfokra, ha rajtam múlna, már holnap játszanék, A regenerálódáshoz azonban idő kell, de csak előre nézek és azon vagyok, minél hamarabb tudjam segíteni a játékommal a csapatot.
 
–  Hogy érzed magad Kaposváron?
–  Remekül. A Rákócziban megvan minden, ami kell egy labdarúgónak. Jó a csapategység, és ebben rejlik az igazi erőnk. Ez megmutatkozott a Győr ellen is. Nagyon jó mérkőzést vívtunk, bőven osztály feletti, pörgős, erőszakos, szép focit láthattunk mindkét fél részéről. Mi jobban akartunk, egységesek voltunk, ez jelentette a különbséget, és mindez a végeredményen is meglátszott. 
– Szombaton az első idegenbeli összecsapás következik a Sárvár otthonában, ahol már korábban te jártál a Fradival. Mire számítasz? 
– Az elmúlt tavasszal 1-1-et játszottunk velük, végig a pályán voltam. Sárváron mindenkinek nehéz dolga lesz a szezon során, mert masszív, erős csapat és nehéz feltörni a védelmüket. Bízom benne, hogy nekünk sikerülni fog, és elhozzuk a három pontot.