Szombaton 14.30 órakor a Csornai SE otthonában kezdi az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi szezonját együttesünk.

Mint arról beszámoltunk az időjárási viszonyok miatt elhalasztották együttesünk Dunaharaszti MTK elleni találkozóját, így a Szentlőrinc SE ellen vívtunk felkészülési találkozót.
– Vegyes érzések vannak bennem az elmaradt bajnoki miatt – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Egyrészről azon a találkozón még láttam hibákat, amelyeket ki kellett javítanunk, bár abban a felállásban akkor játszottunk először. Másrészről pedig már mindenki ki volt éhezve arra, hogy tétmérkőzésen lépjen pályára.
A tavaszi rajton, ami így egy héttel későbbre tolódott, szombaton 14.30 órától a Csornai SE otthonában vendégszerepel csapatunk.
– A Csorna ellen a legfontosabb, hogy egy jó kezdéssel megalapozzuk a tavaszi szezonunkat – mondta Waltner Róbert. – Bízom abban, hogy megszerezzük a három pontot és a bajnokság végégig megőrizzük a jelenlegi helyezésünket.
A 13. helyen álló csornaiak az előző héten már bajnoki találkozón lépetek pályára Óbudán, melyen 6–0-s vereséget szenvedtek a III. ker. TVE ellen.
– A csornaiak már túl vannak az első bajnokijukon, de ebből semmi komoly következtetést nem szabad levonni, mivel több kezdőjátékosuk is hiányzott – tette hozzá Waltner Róbert.
Ősszel Sóron Tibor duplájával 2–1-re nyertünk a kisalföldiek ellen. Támadónk a 89. percben szerezte meg a győztes találatot.
A Csorna ellen sérülés miatt Vachtler Csabára, Borsi Bencére, Nagy Krisztiánra és Herzsenyák Áronra nem számíthat a szakmai stáb.