A Csornai SE otthonában kezdte együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi szezonját. Csapatunk Rajczi Péter büntetőjével gyűjtötte be a három pontot a kisalföldiek otthonában.

Az előző heti téli időjárás után ezen a szombaton igazi tavaszi idő fogadta labdarúgóinkat Csornán. A kicsit mély talajú pályán a hazaiak kezdtek jobban, előbb Kovács László, majd Litresics Levente került helyzetbe, Slakta Balázsnak mindkét esetben nagyot kellett mentenie. A másik kapu előtt Szakály Attila szöglete után Ur László fejelt kevéssel fölé. A folytatásban is felváltva forgott veszélyben mindkét kapu. Füredi Ádám kapufája után Nagy János átlövése tévesztett célt. A hazaiak több lehetőséget alakítottak ki az első játékrészben, azonban mégis csapatunk vonulhatott előnnyel a szünetre. A 43. percben Baranyai Márk buktatta a tizenhatoson belül Sóron Tibort. A védő tettéért piros lapot kapott, a megítélt büntetőt pedig Rajczi Péter magabiztosan gurította a jobb alsó sarokba.
A második játékrész elején Sóron Tibor, Szakály Attila és Lakatos Gergő előtt is adódott helyzet, de Dénes Zsolt minden esetben védeni tudott. Uraltuk a mérkőzést, de újabb gólt már nem tudtunk szerezni.
Waltner Róbert#!# Az első meccs mindig nehéz, ilyenkor bármi megtörténhet. Nem ilyen mérkőzésre számítottunk, de abból nem lehetett kiindulni, hogy az előző héten hat-nullára kikapott a Csorna. Volt pozitívuma a találkozónak, mivel a Csepel ellen hasonlón mérkőzésen értük el gólnélküli döntetlent, most viszont nyerni tudtunk, és ez a fontos. Tíz forduló múlva már senki sem emlékszik arra, hogy milyen játékkal sikerült győznünk. Mivel az Érd kikapott, így már három pont az előnyünk velük szemben.
Horváth Dénes#!# Több mint tíz hely van a két csapat között, de ez játékban nem mutatkozott meg. De hiába a mutatott játék, ezért nem adnak pontot.
Csornai SE–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–1)
Csorna, 240 néző. V.#!# Derdák (Nagy V., Ország).
Csornai SE#!# Dénes – Litresics, Kelemen (Papp R., 73. p.), Hajba, Baranyai – Serfőző (Simon A., 67. p.), Kovács L. (Pataki, 80. p.), Kerékgyártó, Füredi, Czanik – Horváth M. Vezetőedző#!# Horváth Dénes.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Nagy J., Lakatos G., Fodor M., Hadaró – Szakály A. (Böjte, 64. p.), Ur, – Sóron (Andorka, 77. p.), Ivancsics, Kollega K. – Rajczi (Sárközi, 74. p.). Vezetőedző#!# Deákvári Antal. Edző#!# Waltner Róbert.
Gólszerző#!# Rajczi (43. p. – 11-esből).
Kiállítva#!# Baranyai (42. p.).
Sárga lap#!# Baranyai (39. p.), illetve Böjte (72. p.), Ur (78. p.), Hadaró (88. p.).