Az év utolsó hazai bajnokijára készülnek labdarúgóink, akik szombaton 13 órakor a Cseri úton lépnek pályára a Kelen SC ellen az NB III. Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

 

Ebben az évben utoljára lép pályára Kaposváron csapatunk, amely szeretné meglovagolni a Felcsúton aratott bravúros győzelmet.

– Ahogy a következő meccsre gondok, csak egy dolog jut eszembe, hogy nyerünk – fogalmazott Harsányi Dániel, csapatunk belső védője. – Fontos számukra, hogy előre tudjunk lépni, így ezért fogunk küzdeni, hogy győzzünk. Az idegenbeli siker lendületet ad, de hazai pályán is ugyanolyan, ha nem nagyobb motivációval kell játszanunk. Az utolsó hazai bajnokin biztos, hogy mindenki kellően motivált lesz.

Ahogy arról ellenfél-lesen rovatunkban írtunk, eddig csak kétszer találkoztunk a Kelennel: hazai pályán egy-egyes, míg idegenben kettő-kettes döntetlennel zárult a bajnoki. Az első összecsapáshoz különösen szép emlék köti Harsányi Dánielt, hiszen azon szerezte meg első NB III.-as gólját.

– Egy jó pillanat volt a pályafutásomban, élveztem a mérkőzést, de nem nyertünk, így ami beárnyékolja ezt a szép emléket – mondta a 19 éves játékos. – A hazai mérkőzésre visszagondolva: nagyot harcoltunk az akkor remek formában lévő, élcsapatnak számító Kelennel. Az idegenbeli visszavágón hibáztunk hátul, de vissza tudtunk jönni a meccsbe, sőt, a végén még nyerhettünk is volna. Mindkét mérkőzésen jól játszott mind a két csapat, mi jól építettük fel a játékot, sok helyzetet alakítottunk ki.

Szombat délután megtörnénk a Kelen elleni nyeretlenségi sorozatot. A siker kulcsa ezúttal is a pontrúgás lehet.

– Sok a jól fejelő, jól érkező játékos a csapatban – tette hozzá Harsányi Dániel, aki a legutóbb kis híján a Puskás II. kapuját is bevette. – Azt érzem, hogy bennem is maradt még gól, kicsit jobban kéne koncentrálnom a pontrúgások után. A pontrúgásainkra viszont fel kell készülnie minden ellenfélnek, mert ez az egyik erősségünk.