Pénteken 17 óra 30 perckor, a BKV Előre ellen kezdi meg NB III-as szereplését a Kaposvári Rákóczi labdarúgó csapata. A zöld-fehérek az őszi idényben már a felújított stadionban vívják mérkőzéseiket, és a megerősödött együttes fő célja a bajnokság megnyerése és a feljutás.

Megújult a stadion, kicserélődött a csapat, és új a cél is#!# tavaly még csak óhaj volt, idén már tulajdonképpen elvárás a feljutás. Az NB III nyugati csoportja nem sokat gyengült, csupán a Győri ETO lépett feljebb, így erős riválisok várnak a Rákóczira, mivel az Érd, az Ajka, a Csorna vagy akár a sötét lónak tűnő Pápa is beleszólhat a feljutásért vívott harcba. A távozók helyét rutinos labdarúgók
próbálják betölteni, a korábbi magyar gólkirály és válogatott Rajczi még mindig hasznos futballista, de erősítésnek tűnik az NB I-et nem csak hírből ismerő Vachtler és Andorka is.
A BKV Előre csapatának nevében benne van a cél is#!# mindig előrébb jutni. Bajnokin csaknem 15 éve, még a másodosztályban találkozott a két klub Kaposváron, akkor magabiztosan győztek a kaposváriak. 
 
„A keretet megerősítettük, a felkészülés jól sikerült, így nyugodtan és nagy reményekkel várjuk a bajnoki rajtot – mondta honlapunknak Artner Tamás vezetőedző. – A BKV Előre ellen az a célunk, hogy a saját játékunkat ráerőltessük az ellenfélre, és szeretnénk megszerezni a három pontot.”