Többet már nem szabad téveszteni#!# hazai pályán mindenképpen nyernie kell a Rákóczinak a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I következő fordulójában. A bennmaradásért küzdő kaposváriak keretében folyamatosan javul a sérültek állapota, de a szakvezetés nem csak emiatt bízik a sikerben. 

Az elmúlt két hétben, két idegenbeli mérkőzésen egy ponttal gazdagodott a Rákóczi futballcsapata. A zöld-fehérek a paksi döntetlen után felemás teljesítményt nyújtva kaptak ki Győrben 2-1-re. 
– Az első félidő katasztrofális volt, a két bekapott gól rosszkor jött. A második félidő jobban sikerült, de ekkora hátrányból nehéz lett volna visszajönni a győriek otthonában. Egy biztos#!# úgy kellene játszanunk végig minden mérkőzésen, ahogy a szünet után tettük – mondta a kaposváriak védője, Zsók József. 
A kaposváriak a 13. helyen állnak a tabellán, de csak egy ponttal előzik meg a kiesőhelyen tanyázó Vasast. Nem véletlen tehát, hogy nagy szükség lenne a győzelemre a mezőny első feléhez tartozó Diósgyőr ellen. 
– Azt mondják, a kihívásnak akkor van értelme, ha nehéz, és ezeknek meg kell felelnünk – fogalmazott Sisa Tibor vezetőedző. – Biztató, hogy a sérültjeink állapota javul, azt viszont tudjuk, hogy a Diósgyőr egy nagyon jól megerősített csapat. Spanyolországból érkeztek hozzájuk légiósok, más dimenziót képviselnek, mint régen. A három pontot viszont a jelenlegi helyzetünkben mindenképpen meg kell szereznünk. Nagyon számítunk a közönségre, nagyon sokat jelenthet nekünk, ha buzdítják a csapatot az elejétől a végéig.
A Rákóczi játékosai tudják#!# ez a kilencven perc sem lesz könnyebb, mint a korábbiak. 
– Nehéz mérkőzésre számítok – erősítette meg Zsók József. – A borsodiak minden bizonnyal új játékrendszert játszanak majd Szentes Lázárral, és sok szurkoló elkíséri őket Kaposvárra. Nekünk hazai pályán nem lehet más a célunk, mint a győzelem. 
A Kaposvár-Diósgyőr találkozó pénteken 18 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A belépők ma már megvásárolhatók 13 órától 17 óráig az 1-es pénztárban, ami holnap szintén kinyit 13 órától. A többi pénztár pénteken 16.30-tól lesz nyitva.