Tudjuk, hogy a sportban nem sok értelme van a mi lett volna, ha kezdetű mondatoknak, mégis sokszor elhangzik.

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. negyedik, illetve hatodik fordulójában is vereséget szenvedett, emellett azonban van még egy hasonlóság a két mérkőzés között. A negyedik játéknapon a ZTE FC ellen, tíz emberrel, kétgólos hátrányban remekül kezdte a második félidőt csapatunk, hiszen mindjárt a játékrész elején gólt szerzett miután Csiki Norbert varázsolta Ádám Martin fejére a labdát, csatárunk pedig a hálóba fejelt. A szépítés helyett azonban bosszankodás következhetett, hiszen a játékvezető tévesen, les címén érvénytelenítette a találatot. A képen remekül látszik, hogy Kocsis Gergő bőven belóg, így szó sem lehetett lesről.

Az elmúlt hétvégén is kísértetiesen hasonló események zajlottak. Csapatunk kétgólos hátrányban küzdött a szépítésért a Puskás Akadémia FC ellen, majd egy kapusról kijövő labdát Beliczky Gergő lőtt a hálóba. A gólöröm pillanatait ekkor is csak tizedmásodpercig élvezhették játékosaink, hiszen les miatt ezt a találatot is érvénytelenítették. Ebben az esetben már nem volt annyira egyértelmű a helyzet, mint az első esetben, de a videóbíró rendszer ezt könnyedén eldönthette volna.

Természetesen nem állítjuk, hogy ezek a meg nem adott gólok ponthoz, pontokhoz segítették volna csapatunkat, de az bizonyos, hogy mindkét esetben döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását