Szerdán 17 órai kezdettel a már kiesett Debreceni EAC stadionjában szólítják majd pályára labdarúgóinkat a Merkantil Bank Liga 35., utolsó hétközi fordulójában.

 

A szezon talán legfontosabb mérkőzése következik csapatunk számára, amely szerdán a másodosztálytól már búcsúzó DEAC otthonában lép pályára.

– Fontos mérkőzés következik a sereghajtó ellen – fogalmazott Pogacsics Krisztián, csapatunk kapusa. – Remélem, hogy mindenki átérzi ezt. Ez a találkozó nemcsak nekünk, hanem az egész városnak is fontos. Nem tudunk mást elképzelni csak azt, hogy három ponttal jövünk haza, még akkor is, ha rossz passzban vagyunk és a csapat nem úgy szerepelt az elmúlt hetekben, ahogy kellett volna. Ezeket mind félre kell tenni és úgy kell játszanunk, hogy csak a győzelem az elfogadható. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de kutya kötelességünk azzal foglalkozni, ami a dolgunk, hiszen ezért kapjuk a fizetésünket. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ősszel, amikor sokkal jobb passzban voltunk a 94. percben szerzett góllal vertük az akkor már tíz emberre fogyatkozó DEAC-ot. Nekik már meghúzták a vonalat, így tét nélkül, saját magukért játszhatnak. Nekünk viszont, amíg csak esélyünk van, addig mindent meg kell tennünk azért, hogy bent tartsuk a Rákóczi az NB II.-ben.