Megszerezte első győzelmét a Rákóczi az OTP Bank Liga őszi szezonjában! Csapatunk az újonc Mezőkövesd otthonában lépett pályára, és a nagyszerű kezdés után végül 3-1-re nyert. Góljainkon Thiam, Markus és Balázs Benjámin osztozott, a házigazdák a 91. percben szépítettek.

Álomrajtot vett a Rákóczi Mezőkövesden#!# együttesünk a negyedik percben már két góllal vezetett… A második percben Okuka jobb oldali beadása után Thiam talált a kapu bal oldalába 8 méterről. 0-1. 
Két perccel később Markus növelte az előnyt#!# Thiam remek kiugratása után lőtt 15 méterről a kapu bal alsó sarkába. 0-2.
Csaknem húsz perc elteltével Balajti két nagy lövését is szépen védte Ranilovic. A szünet után a hazaiak harcoltak ki fölényt, a legnagyobb lehetőség megint Balajti előtt adódott, akinek 8 méteres lövését Ranilovic másodszorra tudta megfogni. 
Az 59. percben aztán újra a Rákóczi szerzett gólt. Babic 25 méteres szabadrúgása után a keresztlécről pattant ki a labda, a berobbanó Balázs Benjámin pedig 5 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 0-3.
A hosszabbításban szépített a házigazda. Ranilovic a tizenhatoson belül lerántotta Olaszt, a játékvezető büntetőt ítélt, a kapust pedig kiállította. Haruna állt a kapuba, a büntetőt Harsányi értékesítette. 1-3.
Mezőkövesd Zsóry FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-3 (0-2) 
Mezőkövesd, 2900 néző. V.#!# Becséri
Mezőkövesd#!# Szántai – Búrány (Menougong, a szünetben), Fótyik, Hegedűs D., Gévay – Kiss M., Farkas B., Pilibaitis, Bognár I. (Petneházi, 64.) – Balajti (Olasz, 72.), Hasrányi. Vezetőedző#!# Véber György
Rákóczi FC#!# Ranilovic – Kovács O., Lucas, Zámbó – Okuka, Addo (Jánvári, 71.), Babic, Thiam (Oláh, 61.), Bőle – Balázs B., Markus (Haruna, 78.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Harsányi (91., 11-esből), illetve Thiam (2.), Markus (4.), Balázs B. (59.)
Sárga lap#!# Gévay (57.), illetve Thiam (37.), Markus (44.), Lucas (85.)
Kiállítva#!# Ranilovic (90.)
Prukner László#!# – A korán rúgott két gólunk az sokkalta a hazai a csapatot, egyszer már nekünk is lehet szerencsénk. Utána taktikusan tudtunk játszani és az akartunknak köszönhetően ezt a meccset meg tudtuk nyerni. Ez reménysugarat ad, hogy elindulhassunk felfelé. Gratulálok a csapatnak!