Győzelemmel búcsúzott közönségétől a Rákóczi futballcsapata. Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a kaposváriak a paksiakat látták vendégül, és Balázs Benjámin fejesével 1-0-ra nyertek. A paprikás hangulatú, egy piros és hat sárga lappal színesített összecsapáson rászolgált a sikerre a somogyi együttes. 

A tavasz utolsó hazai mérkőzésén a kaposváriak igyekeztek már az elején megragadni az irányítást, mégis a paksiak ijesztettek rá az együttesre. Előbb egy gyors paksi kontra végén Könyves lépett ki a leshatáron, de hosszan szöktette magát, és Hajdúch felszedte előle a labdát. A 4. percben Eppel lőtt 16 méterről, középről, a Rákóczi kapusa ismét szépen védett. 
Az iramra és a küzdelemre a folytatásban sem lehetett panasz, de a következő említésre méltó eseményre a 17. percig kellett várni. Ekkor Haruna vette célba a kaput 20 méterről, a labda pattant egyet, Csernyánszki azonban megbirkózott a feladattal. Öt perccel később Kovács Olivér távoli, szép lövése után ütötte szögletre a labdát a paksiak kapusa.  A 31. percben Waltner tette fejjel maga elé a labdát, majd 6 méterről lőtt, Csernyánszki nagy bravúrral védett, és a kipattanót is megkaparintotta. A 35. percben Haruna lőtte be balról középre a labdát, Waltner elől Szabó mentett. 
A 36. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Éger rúgta fel az égbe a labdát Waltner elől, a lehulló labdára Balázs Benjámin mozdult rá a tizenhatoson belül, és az elmélázó Fiola mellett 15 méterről a kapu jobb felső sarkába fejelt. 1-0. 
Paprikás hangulatban folytatódott a játék a szünet után, a vendégek sokszor túlzottan kemények voltak. Ennek látta kárát Hegedűs is, aki egy ütközés után az 53. percben került a földre, és le is kellett cserélni. Az 57. percben balról szállt középre a labda, Bartha kapásból, 8 méterről lőtt, Hajdúch hihetetlen bravúrral védett. Öt perccel később Safaric bal oldali szöglete után Balázs B. lőtt 5 méterről fölé. Szép jelenet volt!  A 64. percben Lázok piros lapot kapott, miután beleszállt Pedróba. A 65. percben újra Balázs Benjámin volt a főszereplő, aki. szenzációsan vette át a labdát a paksi tizenhatos előtt, majd 13 méterről fölé lőtt. A 73.percben Sifter emelte be a labdát a kaposvári kapu elé, Szabó elől szépen mentett Addo. A 84. percben bal oldali beadás után Pavlovic sarokkal próbált gólt szerezni, de Csernyánszki résen volt. 
A hajrában a paksiak küzdöttek az egyenlítésért, de a kaposváriak sem elégedtek meg az egygólos előnnyel, így az utolsó percekig hajtós, izgalmas volt a mérkőzés. A Rákóczi rászolgált a három pontra, és győzelemmel búcsúzott közönségétől. 
Kaposvári Rákóczi FC – MVM Paks 1-0 (1-0)
Kaposvár, 1500 néző. V.#!# Fábián.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka, Kovács O., Hegedűs (Zámbó, 57.), Jánvári – Addo, Pedro, Balázs B., Safaric, Haruna (Thiam, 74.) – Waltner (Pavlovic, 80.). Vezetőedző#!# Prukner László
Paks#!# Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Könyves  (Kiss T., 58.), Lázok, Sifter, Bartha, Heffler N. (Kovács G., 81.) – Eppel (Vayer, 67.). Vezetőedző#!# Tomislav Sivic
Gólszerző#!#  Balázs B. (36.)
Sárga lap#!# Kovács O. (23.),  Pedro (79.), Zámbó (83.), Safaric (92.), illetve Könyves (20.), Eppel (55.)
Piros lap#!# Lázok (64.)