Az NB III. Nyugati csoportjának 28. fordulójában a Csepel FC együttesét fogadta csapatunk. Az első félidő hajrájában Nagy János csodálatos fejesével szereztük meg a vezetést és az újabb három pontot.

Remekül kezdte a mérkőzést csapatunk. Már a második percben, Ivancsics Gellért szögletét követően Rajczi Péter csúsztatott kapura, majd támadónk lefejelt labdáját Kollega Krisztián lőtte el keresztbe. A mélyen védekező vendégek próbálták lassítani a játékot, de így is több veszélyes helyzetet alakított ki együttesünk. A 16. percben egy jó összjátékot követően Kollega Krisztián hibázott ziccerben, majd középpályásunk a következő nagy helyzetéből sem tudott eredményes lenni. A játékrész hajrájában érett góllá fölényünk, amikor Vachtler Csaba beívelését a hosszún érkező Nagy János fejelte át a kapuson.
A második félidő elején Hadaró Valentin fejesgólját érvénytelenítette les címén a játékvezető, majd Ivancsics Gellért közeli perdítése ment fölé. A folytatásban is számos kisebb-nagyobb helyzetet alakítottunk ki, de vagy a vendég védők blokkolták a lövéseket, vagy hiba csúszott azokba. A sok sárga lapot hozó, a vége felé kissé eldurvuló találkozón végül újabb, nagyon fontos három pontot szereztünk. Így továbbra is három ponttal vezetjük a bajnokságot, amelyből még két forduló van hátra.
Waltner Róbert#!# Gratulálok a csapatomnak, fontos mérkőzést nyertünk meg. A Csepel a negyedik legkevebb gólt kapta, most is mélyen védekeztek, amit nehezen tudtuk feltörni. Bár az első félidőben volt két ajtó-balek helyzetünk. Szerencsére bejött az a húzás, hogy megcseréltem a két szélsőt, s Nagy János életében először gólt fejelt! A második félidőt jól kezdtük, de les miatt nem adták meg a gólunkat. Az összkép alapján megérdemelten nyertünk, a vendégeknek nem is volt helyzete. Mivel csak egy gólt szereztünk, agy az utolsó percig koncentrálnunk kellett. Rajczi Péter, Vachtler Csaba és Fodor Marcell is sérülés után tértek vissza, s remek teljesítményt nyújtottak. Igazi csapatként küzdöttünk. Szeretnénk megnyerni az utolsó idegenbeli mérkőzést Andráshidán, s remélem, hogy a hazafelé már ünnepelhetünk. 
Gabala Krisztián#!# Gratulálok a Kaposvárnak, egy nagy iramú, érzelmekkel teli mérkőzést nyert meg. A találkozóban benne volt minden, ami kell a jó futballhoz#!# a feszültség, a hazai nyomás, a motiváció, a harc. Az összkép alapján és a minőség miatt a Kaposvár megérdemelten győzött.
Kaposvári Rákóczi FC–Csepel FC 1–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.#!# Kubicsek (Gyürüsi, Rózsás).
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G. (Fodor M., a szünetben), Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Nagy J., Ivancsics (Godzsajev, 75. p.), Kollega K. (Böjte, 85. p.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Deákvári Antal. Edző#!# Waltner Róbert.
Csepel FC#!# Lőrincz – Somodi Á., Hesz, Haraszkó, Teplán –Dévai (Horváth Á., 52. p.), Szabó Á. – Németh Z., Fisli, Simon K. – Korozmán N. (Vörös 70. p.). Vezetőedző#!# Gabala Krisztián.
Gólszerző#!# Nagy J. (39. p.).
Sárga lap#!# Hadaró (28. p.), Nagy K. (31. p.), Ur (42. p.), Rajczi (50. p.), Kollega K. (82. p.), Böjte (93. p.) illetve Szabó Á. (43. p.), Németh Z. (73. p.), Teplán (82. p.).