Az előző fordulóban egy nagyszerű sorozat végére tett pontot a veszprémi vereség, melyet a Csepel FC elleni sikerrel feledtetne csapatunk szombaton, hazai környezetben 17 óra 30 perctől.

Az NB III. Nyugati csoportjának 28. fordulójában a tabella tizedik helyén álló Csepel FC gárdáját fogadja együttesünk szombaton 17.30 órakor. A fővárosiak két fordulóval ezelőtt mindhárom pontot elvitték a második helyen álló FC Ajka otthonából, míg az előző játéknapon kikaptak a III. kerületiektől. A csepeliek mérlege tíz győzelem, hat döntetlen és tizenegy vereség. Az eddig összegyűjtött 36 pontjuknak köszönhetően szinte már borítékolható, hogy megőrzik harmadosztályú tagságukat (csak a legrosszabb 13. helyezettként eshetnének ki).
– Természetesen nyerni szeretnénk – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – A vezetésemmel még veretlen a csapat hazai pályán, ezt a sorozatot folytatni akarjuk a bajnokság végéig. Mindenki tudja, hogy mekkora a tét. Meg kell nyernünk a hátralévő három mérkőzést. Erre készültünk egész héten, magabiztos győzelmet akarunk aratni a Csepel ellen.
– A szombati mérkőzés adja majd meg erre a választ – mondta az edzőnk arra kérdésre, hogy sikerült-e felrázni a játékosokat a vereség után. – Jó hangulatúak voltak az edzések, remekül dolgoztak a fiúk a héten. Ezt a szemléletet és hozzáállást kell kivinni szombaton a pályára. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk a Csepel ellen.
Az előző, veszprémi mérkőzésen Andorka Pétert és Sóron Tibort is kiállította a játékvezető. Előbbi két, míg utóbbi egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A két gólerős támadónk (Andorka Péter tíz, míg házi gólkirályunk Sóron Tibor tizenegy találatnál jár) hiányában is a három pont megszerzése a cél.
– Androka Péter helyén Rajczi Péter játszik majd, akit senkinek sem kell bemutatni, egy rutinos, remek játékos – mondta Waltner Róbert. – Remélem, eredményes lesz szombaton, akárcsak az a játékos, aki Sóron Tibor helyén játszik majd.
Az őszi, csepeli mérkőzésen nem esett gól, pedig számos helyzetet kialakított csapatunk. Reméljük, ezúttal jobb lesz együttesünk helyzetkihasználása és ismét egy magabiztos sikerrel teszünk egy újabb lépést a bajnoki cím felé.