A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának 18. fordulójában már minden mérkőzést megrendeztek. Együttesünk elhozta a három pontot Csornáról, így már három pont az előnyünk az Érddel szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk listavezető együttesünk Rajczi Péter góljának köszönhetően elhozta a három pontot a Csornai SE otthonából. Lássuk, hogyan alakultak a játéknak további eredményei. A forduló rangadóján, bár az Érdi VSE szerzett vezetést, az ajkaiaknak sikerült egyenlíteniük, majd a hajrában a maguk javára fordítani a mérkőzést. Ennek köszönhetően együttesünk előnye három pontra nőtt az érdiek előtt, míg az Ajkával szemben négy pont a különbség. A télen megerősített III. kerületiek meglepetésre elvitték a pontokat a forduló előtt még negyedik Pápa stadionjából. Az Andráshida sikerének köszönhetően fellépet a tabella negyedik helyére, három pontra megközelítette az Ajkát. A forduló előtt még sereghajtó Tintahalak megverték a Veszprémet, így elkerültek a kiesőzónából.
A 18. forduló eredményei#!# Pápai Perutz FC–III. ker. TVE 0–1, Érdi VSE–FC Ajka 1–3, THSE-Szabadkikötő–VLS Veszprém 2–0, Videoton FC II.–Gyirmót FC Győr II. 2–0, Puskás Akadémia FC II.–Pénzügyőr SE 4–0, BKV Előre–Tarr Andráshida SC 0–1, Dunaharaszti MTK–Csepel FC 1–1.
A góllövőlista állása#!# 1. Szabó Zsolt (Pápai Perutz FC) 13 gól, 2. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC) 10 gól, 3. Melczer Vilmos (Érdi VSE) 9 gól. 4. Ivancsics Gellért (Kaposvári Rákóczi FC) és Korozmán Norbert (Csepel FC) 8-8 gól, 5. Rajczi Péter (Kaposvári Rákóczi FC), Balogh Bence (BKV Előre), Péter Bence (Puskás Akadémia FC II.), Serfőző Bence (Csornai SE) és Vittman Ádám (Tarr Andráshida SC) 7-7 gól.