A harmadosztály Nyugati csoportjának második fordulójában a Dunaharaszti MTK otthonában lépett pályára csapatunk. Remekül kezdtük a találkozót, s Nagy Krisztián vezérletével már az első játékrészben háromgólos előnyre tett szert.

Remekül kezdtük a találkozót, már az első perctől kezdve csapatunk akarata érvényesült a pályán, aminek eredményeképp a vezetést is hamar megszereztük. Nagy Krisztián remek átadása után Sóron Tibornak már nem volt nehéz dolga, s támadónk higgadtan passzolt a kapuba (0–1). A folytatásban is együttesünk dominált, Szakály Attila átlövése nagyon kevéssel kerülte el a kaput, majd Andorka Péter adott remek passzt Nagy Krisztiánnak, aki a tizenhatos jobb sarkához érve kilőtte a jobb alsót (0–2). A szünet előtt középpályásunk nagyon hasonló góllal tette még magabiztosabbá az előnyünket (0–3).
A második játékrészben tovább folytatódtak a kaposvári rohamok. A 50. percben Sóron Tibor csak centikkel maradt le Nagy Krisztián beadásáról a kapu előterében, majd Lakatos Gergő fejese kerülte el kevéssel a kaput Szakály Attila szöglete után. Androka Péter előtt is adódott egy ziccer. Csatárunk Szakály Attila kiugratása után törhetett kapura, de a Gatyel Norbert nagyot védett, akárcsak Sóron Tiborés Kollega Krisztián próbálkozásánál. A hazaiak egy-egy kontra után próbáltak veszélyeztetni, de nem sok sikerrel. 
Csaptunk végig magabiztosan futballozott, sokkal többet birtokolta a labdát, s megérdemelten szerezte meg első győzelmét a bajnokságban.

Dunaharaszti MTK–Kaposvári Rákóczi FC 0–3 (0–3)
Dunaharaszti, 100 néző. V.#!# Kátai (Márkus, Katona).
Dunaharaszti MTK#!# Gatyel – Bíró, Rétsági, Nyéki, Márton D. – Gacsal (Farkas P., 63. p.) – Mészáros D. (Kovács G., 70. p.), Rusvay, Mendebaba (Rebecsák, 81. p.), Dallos – Szenes. Vezetőedző#!# Króner Péter.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Ur, Bakos, Lakatos G. (Kollega K., 83. p.) – Vachtler, Nagy K. (Ivancsics, 70. p.), Ludánszki, Szakály A., Hadaró – Andorka, Sóron (Herzsenyák, 85. p.). Vezetőedző#!# Artner Tamás.
Gólszerzők#!# Sóron (8. p.), Nagy K. (34. és a 40. p.).
Sárga lap#!# Mészáros D. (31. p.), Nyéki (32. p.), Szenes (80. p.), illetve Nagy K. (51. p.), Sóron (55. p.).