Először láthatta a hazai közönség a Rákóczi átalakulóban lévő csapatát.  Együttesünkben sok fiatal játékos lépett pályára; a frissen igazoltak mellett ott voltak a még próbajátékon lévők is. A mieink végig domináltak a mérkőzésen, s helyenként kifejezetten tetszetősen futballoztak. A hatgólos siker teljesen megérdemelt.

Az első lehetőség Albert előtt adódott, de amint betört a tizenhatoson belülre buktatták, így jogos tizenegyeshez jutott a Rákóczi. Az labda mögé a sértett állt, s a jobbra vetődő Kádár helyére rúgta a labdát (1–0). A következő nagy esély Fejős Áron nevéhez fűződik. A még csak 17 esztendős támadó ellopta a labdát a tétovázó Klujbertől, így már a kapussal nézett farkasszemet, de belelőtte a labdát, ami az érkező Nagy Krisztán elé került, akinek lövését bravúrral védte Kádár, a kipattanót pedig Albert tiszta ziccerben a kapu fölé vágta.
A 40. percben Nagy Krisztián kitúnő átadását követően Zsdrál cselezte ki a kapust, s higgadtan a bal alsóba passzolt (2–0). A veszprémiek csupán egyetlen helyzetig jutottak a félidőben, de akkor sem találták el a kaput.

A második félidőben gyorsan megduplázta előnyét a Rákóczi. Előbb Kozics talált egy kavarodás után a hálóba (3–0), majd Böjte remek beadását Murai szép mozdulattal csúsztatta a bal alsóba (4–0). A félidő derekán Hampuk is bevette Gyimesi kapuját egy kipattanó után (5–0). A mérkőzés hajrájában újra Petrók gólt ünnepelhetett a kaposvári publikum. A védő Böjte szöglete után középről fejelt a kapu jobb oldalába (6–0). 
 
Kaposvári Rákóczi FC – Veszprém FC 6–0 (2–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 100 néző. V.#!# Bana
Rákóczi FC#!# I. félidő#!# Somodi – Földes, Kornis, Jovetic, Kiss M. – Kovács T., Zsdrál – Karacs, Albert, Nagy K. – Fejős. II. félidő#!# Rusák – Kiss M. (Földes, 70. p.), Petrók, Kovács O., Laczkó – Hampuk, Vadas  – Zsdrál (Nagy K., 66. p.), Kozics, Böjte – Murai. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Veszprém#!# Kádár – Klujber, Garai, Császár, Kuti – Zsély, Bolla – Pavlitzky, Burcsik, Tóth L. – Weibel. Cserék#!# Gyimesi, Skriba, Ódor, Nagy B., Kovács K., Czvetkó. Vezetőedző#!# Simon Attila.
Gólszerzők#!# Albert (16. – 11-esből), Zsdrál (40.), Kozics (55.), Murai (58.), Hampuk (68.), Petrók (87.)

Márton Gábor vezetőedző#!# – Nagyon örülök annak, hogy a játékosok vevők arra a dologra, amit szeretnék. Gyorsan próbálnak ráállni arra, amit kérek tőlük. Sokat futnak, bátran vállalják a játékot, és a komoly edzésterhelés mellett is jól teljesítenek. Még hosszú a felkészülés, lesz tennivalónk bőven. Bizakodóak vagyunk, de fontos lenne, hogy a minden kérdéses dolog mielőbb lerendeződjön, és kialakuljon a játékoskeretünk.