Nagy reményekkel várja a következő évadot új csapatában a Rákóczi első új szerzeménye. A 23 esztendős belső középpályás, Kovács Tamás Kozármislenyből érkezett, és már be is mutatkozott együttesünkben.

– Előző csapatommal egy rosszul sikerült félév után kiestünk az NB III-ba – kezdte Kovács Tamás. – Ugyan élt még a szerződésem,de volt egy szóbeli megállapodásom az elnökkel, miszerint olyan helyre elengednek, ahol előreléphetek és fejlődhetek. Időközben Kaposváron a korábbi edzőm, Márton Gábor lett a szakvezető, és némi egyeztetés után sikerült megállapodnunk. 
– Milyen tapasztalatokkal zártad az első hetet?
– Még nagyon az elején vagyunk. A héten elkezdtünk keményebben edzeni, és többször is előfordult, hogy egy nap két komoly tréningen is részt vettünk. Mindez meg is látszott a felkészülési mérkőzéseken is. Reméljük, ennél csak jobb lesz.
– Milyen szerepléssel lennél elégedett a bajnokságban?
– Konkrét célt még nem tudtunk kitűzni, mert egyelőre csak formálódik a csapat, és még változhat a keret. Nekünk korábban az volt mindig a célunk, hogy megnyerjük a soron következő meccset, és akkor nagy baj nem lehet. Ezzel az előttünk álló évadban is kiegyeznék.