Rangadóval folytatja bajnoki szereplését együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában. A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A tabella második helyén álló ZTE csapatát fogadjuk a Rákóczi-stadionban vasárnap. Igazi hatpontos rangadó következik a harmadik helyen álló együttesünk számára, hiszen a tavasszal száz százalékos zalaiak előnye csupán három pont, ami ezen a mérkőzésen ledolgozható.

– Játékosként mindig vártam a rangadókat – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Feldobott a tét, a legkör és a nyomás. Remélem, hogy a játékosaim is így állnak hozzá a mérkőzéshez. Közel áll a szívemhez a Zalaegerszeg, de ettől függetlenül mindet megteszek azért, hogy a felkészítsem a csapatot. Természetesen győzni szeretnénk, s ezért mindent meg is teszünk.
A zalaiak eddig négyszer kaptak ki a bajnokságban, ami a második legkevesebb a pontvadászatban. Az első helyen továbbra is együttesünk áll, hiszen csak három alkalommal nem szereztünk pontot. Ezek alapján elmondható, hogy a két legjobb védelem csap majd össze vasárnap. Ősszel a ZTE még veretlenül fogadta csapatunkat, azonban ez a jó sorozatuk megszakadt, hiszen Szakály Attila és Andorka Péter góljainak köszönhetően Kaposvárra került a három pont. A zalaiak a tavaszt is hasonlóan kezdték, hiszen zsinórban három győzelmet arattak a Győr, a Békéscsaba, majd a Nyíregyháza ellen.

– Arra készülünk, hogy megszakítsuk a ZTE sorozatát – tette hozzá Waltner Róbert. – Háromból hármat nyertek, de a Győr ellen a hosszabbításban egy olyan tizenegyest kaptak, amit húszévente egyszer fújnak be. Remélem, hogy a meccs után is marad a három győzelem a nevük mellett, mi mindent megteszünk ezért. Tudjuk, hogy nagyon jó csapatuk van, a feltételekben óriási különbségek vannak a két együttes között. Ráadásul jól is igazoltak, hiszen hárman érkeztek hozzájuk az első- és ketten a másodosztályból. Erős a keretük, nem véletlenül van ötven pontjuk és állnak második helyen. Ettől függetlenül meg akarjuk mutatni, hogy nekünk is jó csapatunk van. Egy rangadó mindig háromesélyes, az adott forma, a taktika, a mentális állapot és a szerencsefaktor is döntő lehet. Remélem, hogy felénk billen majd a mérleg nyelve.

A kaposváriaknál igen sűrű a program, hiszen Waltner Róbert tanítványai szerdán Tatabányán léptek pályára a Budaörs ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, vasárnap fontos bajnokit vívnak a ZTE ellen, majd szerdán következik az újabb kupacsata, a Budaörs elleni visszavágó, melyet szintén közvetít az M4 Sport.