Az NB III. Nyugati csoportjának 23. fordulójában az ETO Akadémia látogat a Rákóczi Stadionba. A vasárnap 15 órakor kezdődő bajnokin Hartung Vilmos vezényel majd, míg a két segítője Jakab Bálint és Domonkos Levente lesz.

 

Az előkelő negyedik helyről érkezik csapatunk otthonába az ETO Akadémia. Labdarúgóinknak van miért visszavágniuk a kisalföldieknek, hiszen az őszi szezon során három-nullára nyert a Győr második csapata, ezúttal azonban fordulhat a kocka, hiszen együttesünk már tíz bajnoki óta veretlen a Rákóczi Stadionban.

– A hazai mérkőzések mindig adnak egy pluszt, s a hangulatunk is mindig jobb, ha a pontot, pontokat itthon tudjuk tartani – mondta Orsós Tamás, csapatunk fiatal csatára. – A őszi szezonban ezt bizonyítottuk, hiszen csak egyszer kaptunk ki hazai pályán, ezt a jó szériánkat pedig szeretnénk folytatni. Sok olyan meccsünk volt ősszel, melyeken különböző okok miatt hullajtottunk pontokat, ezekbe az ETO ellen is beletartozik. Tavasszal szeretnénk visszaszerezni ezeket.

Mindkét együttes jó formában várja a vasárnap 15 órakor kezdődő bajnoki, hiszen tavasszal sem a kisalföldiek, sem labdarúgóink nem találtak legyőzőre. Az előző fordulóban ráadásul azt is bizonyították játékosaink, hogy soha nem adják fel, hiszen kétgólos hátrányból felállva, Orsós Tamás kapásgóljával az utolsó percekben mentettek pontot a Kelen otthonában.

– Nagyszerű érzés, hogy gólt szereztem, főként úgy, hogy ez pontot ért – tette hozzá Orsós Tamás. – Ez sokat segített az önbizalmamnak, és adott egy lökést is, ami által remélem, hogy a Győr ellen is ponthoz tudom hozzásegíteni a csapatot egy góllal, vagy egy gólpasszal. Szervezett, jól felépített héten vagyunk túl, tudjuk, hogy mit szeretnénk játszani a győriek ellen és ezt pedig be is gyakoroltuk. Minden erőnkkel a három pontért küzdünk.