Már második hete tart a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapatának felkészülése, a napi két tréninggel tarkított programot pedig a jövő héttől már edzőmérkőzések is színesítik.

 A zöld-fehér szurkolók örömére hazai találkozókról van szó, ugyanis Prukner László csapata január 20-án szerdán és január 23-án szombaton is a Cseri úti műfüves pályán fogadja aktuális ellenfelét. Zahorecz Krisztiánék a hét közepén a szlovén NK Nafta Lendava ellen mérkőznek 13.30 órakor, míg a hétvégén a horvát Cibalia Vinkovci látogat a somogyi megyeszékhelyre, ez utóbbi találkozó 13 órakor kezdődik.

A héten a Rákóczi játékoskeretben is történt változás, ami azt jelenti, hogy a már korábban szabadlistára tett Jovánczai Zoltán máshol folytatja pályafutását.

– Valóban így van, Jovánczai Zoltánnal közös megegyezéssel szerződést bontottunk – mondta Illés János, a zöld-fehérek ügyvezetője, aki egy másik távozóról is beszélt. – Sajnálattal kell mondanom, hogy Hegedűs Dávid térde nem bírja a terhelést, így a labdarúgónak fel kell hagynia az élvonalbeli futballal, s várhatóan a jövő hét elején felbontjuk a szerződését.

Temesvári Iván
SONLINE