Két olyan csapat találkozik egymással az NB III Nyugati csoportjának negyedik fordulójában, amely eddig hibátlan az új évadban. A Rákóczi és a Csorna egyaránt kilenc-kilenc pontot gyűjtött eddig. Szeretnénk, ha a mieink tudnák tovább folytatni a remek sorozatot. Kezdés szombaton 17 óra 30 perckor a Rákóczi Stadionban. 

A Győr-Moson-Sopron megyei együttes az első játéknapon a fővárosban, a III. Kerületi TVE otthonában győzött 2-1-re, majd hazai környezetben, ugyanebben az arányban nyert a Csepel ellen. Az egykori kiváló győri futballista, Hannich Péter tanítványai legutóbb a Videoton második csapatát múlták felül 4-1-re. A csornaiak legeredményesebb játékosa a 33 esztendős Weitner Ádám, aki három meccsen négy gólt szerzett, és korábban az élvonalban is megfordult. Soros ellenfelünk jól tudja, hogy nehéz kilencven perc vár rá a Rákóczi otthonában, a remek rajt után a mienk bíznak az eredményes folytatásban.
– Fontos rangadót nyertünk a Győr és a Csepel ellen is, és az újabb hazai találkozó előtt is bízunk a sikerben – fogalmazott Házi László vezetőedző. – Ahogy korábban, úgy most is igyekeztünk minél több hasznos információt szerezni ellenfelünkről. Remélem, ismét mindenki odateszi magát, és türelmes, pontos játékkal elérhetjük a célunkat. Számítunk szurkolóink buzdítására!
– Ők is háromból hármat nyertek, mint mi, így vélhetően jó csapat lesz az ellenfelünk szombaton – tette hozzá a tapasztalt támadó, Jovánczai Zoltán. – Úgy érzem, jól felkészültünk, tudjuk, mi vár ránk.