A Somogy Megyei Közgyűlés és a Somogy Megyei Sportszövetség hagyományos választásán, a felnőtt férfi kategóriában a Kaposvári Rákóczi NB I-es labdarúgócsapatának saját nevelésű játékosa, Horváth Tamás érdemelte ki a május legjobb somogyi sportolója címet.

A Vármegyeházán tartott díjátadó ünnepségen elhangzott#!# a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata huszáros hajrával szerezte meg a 10. helyet a labdarúgó NB I-ben. Az együttes előbb bebiztosította a bennmaradást a Haladás ellen, majd az utolsó két fordulóban két győzelmet aratott. A fiatal zöld-fehér együttesben a tavasz – és a májusi hónap – egyik meglepetésembere a saját nevelésű Horváth Tamás volt, aki több poszton is meghálálta a szakvezetés bizalmát. A fiatal futballista elmondta#!# védekező középpályásként és irányítóként is igyekezett a csapat hasznára lenni, és abban bízik, hogy az új szezonban is megkapja majd a lehetőséget.
Horváth Tamás Bozsó Zoltán triatlonista, dr. Vadócz Attila birkózó, Madár Róbert gokart-versenyző és Kovács László testépítő-erőemelő előtt nyerte meg a szavazást. Gratulálunk!