Jó hírekkel szolgált állapotáról csapatunk labdarúgója, Horváth Tamás, aki néhány héttel ezelőtt súlyos műtéten esett át. A fiatal játékoson sokan szeretnének segíteni, és jólesik neki a felé áradó szeretet és támogatás. Tomit természetesen először arról kérdeztük, hogy érzi magát.

Horváth Tamás– Köszönöm kérdésed, egyre jobban vagyok – felelte Horváth Tamás. – Igazából egy komoly műtéten estem át a nyáron, de a hírekkel ellentétben nem vagyok súlyos beteg. Az állapotom napról napra javul, egyre jobban érzem magam.
– Mivel telnek a napjaid?
– Gyógytornázok, illetve logopédus, masszőr és természetgyógyász is segít. Itt szeretném elmondani, hogy nagyon sokat köszönhetek dr. Horváth Zoltán főorvos úrnak, aki a műtétemet végezte, ami jól sikerült. A legnagyobb célom most az, hogy felépüljek teljesen, utána kiderül, hogy újra pályára tudok-e lépni.
– Hogy fogadtad azokat a híreket, amelyek arról szólnak, hogy segíteni szeretnének neked?
– A lábadozásom során egyre jobban átérzem a futballvilág összefogását. Ez vonatkozik a csapatokra, a játékosokra, a szurkolókra és természetesen a saját klubomra is. A Rákóczi mindenben mellettem áll ebben a nehéz időszakban, amiért szeretnénk köszönetet mondani. Érzem a felém áradó szeretetet, ami erőt ad nekem a felépülésemhez. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget, támogatást.
– Vasárnap pedig futballgálát rendeznek a Rákóczi Stadionban, ugyancsak a segítség jegyében. 
– Nagyon jól esik ez, és természetesen én is ott leszek majd a helyszínen.