A Merkantil Bank Liga negyedik fordulójában a Sisa Tibor vezette Gyirmót FC otthonában lépett pályára a Kaposvári Rákóczi. Nehéz mérkőzésre lehetett számítani, és sajnos nem is jött össze a pontszerzés. A Gyirmót a huszadik percre már kétgólos előnyre tett szert, ahonnan már nem volt visszaút, végül 3-1-es hazai győzelemmel zárult a találkozó.

Az első félidő elején csak szögletekig jutott mindkét csapat az ígéretes támadások ellenére. Aztán a 10. percben a szerencsét sem nélkülözve megszerezte a vezetést a Gyirmót. Somogyi kapus indította Cserit a jobb oldalon, aki Magasföldi elé továbbított, ő pedig éles szögből át is emelte Somodit. A gól azonban nem Magasföldi nevéhez fűződik, mivel a menteni igyekvő Földes beleért még a labdába, ám a saját kapujába talált. (1-0) A vezetés megszerzése után sem vett vissza a Gyirmót, újabb helyzeteket alakítottak ki, és a próbálkozásoknak a 19. percben meg is lett az eredménye. Ekkor Kákonyi nagyszerűen ívelt Magasföldi irányába, aki 18 méterről mindenféle teketóriázás nélkül a kapu közepébe lőtte a labdát. (2-0) Nem esett össze azonban a Rákóczi, javarészt az ő akaratuk érvényesült ezután, és a 36. percben meg is született a szépítő gól. Kovács Tamás ugratta ki Rajczit a leshatáron, aki nem is hibázta el a ziccert, és Somogyi mellett a kapuba lőtt. Rajczinak ez már az ötödik gólja volt a bajnokságban.
A fordulás után is a Rákóczi volt aktívabb, de helyzetekig nem, csak szögletekig jutottak a fiúk. A meddő fölény meg is bosszulta magát, az 56. percben Magasföldit rántották le jó 25 méterre a kaputól. A szabadrúgást maga a sértett végezte el, nem is akárhogy. A sorfal felett a kapu jobb felső sarkába tekert, megszerezve ezzel csapata harmadik, önmaga második gólját. A harmadik hazai gól után már alig alakult ki helyzet, és azok sem voltak számottevőek. Egyedül talán Cseri megmozdulása érdemel említést, aki az alapvonalnál a védőjét megverve középre adott, a labda pedig egy védő lábáról a kapufára pattant. Gól azonban ebből a szituációból sem született, így az eredmény 3-1 maradt a lefújásig.
Gyirmót FC – Kaposvári Rákóczi FC 3-1 (2-1)
Győr-Gyirmót, Gyirmót SE Sporttelep, V.#!# Pintér 
Gyirmót#!# Somogyi – Hajba, Balog, Lázár, Présinger – Madarász, Papp – Kákonyi (Beliczky, 55.), Magasföldi (Kis M., 55.), Cseri – Oross (Andorka, 65.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Rákóczi FC#!# Somodi – Földes, Kovács O., Bank, Kiss M. – Hadaró, Kovács T. (Vermes, 76.) – Karacs, Nagy K. (Murai, 62.), Zsdrál – Rajczi (Fejős, 54.). Megbízott edző#!# Takács Lajos
Gólszerzők#!# Földes (öngól, 10.), Magasföldi (19., 56.) ill. Rajczi (36.)