Mint arról beszámoltunk csapatunk kétgólos vereséget szenvedett Mezőkövesden az OTP Bank Liga NB I. 13. fordulójában. Lássuk, hogyan értékelték a bajnokit a vezetőedzők:

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: A fiúk mindent beleadtak ezen a meccsen is, ahogy eddig mindig. Az első pillanattól az utolsóig próbáltunk koncentrálni, ez egészen jól sikerült. Az első félidőben az volt a pályán, amit szerettünk volna, sikerült megzavarni az ellenfél támadásépítéseit. Egy kiegyenlített játék folyt, kevés igazán nagy helyzettel. Sajnos egy buta hibát követtünk el a tizenegyesnél, hiszen a játékos nem ismerte fel, hogy menteni kéne, nem pedig kihozni a labdát. A második félidőben próbáltunk mindent mozgósítani az egyenlítésért, de megint gólt kaptunk. Nem adtuk fel, az utolsó pillanatig küzdöttünk, de vannak olyan képességbeli és minőségi korlátok a csapatban, melyek nehézzé teszik, hogy mérkőzést nyerjünk. Bízom benne, hogy minőségi javulás történik majd.

 

 

Kuttor Attila, Mezőkövesd Zsóry FC: Magabiztos, jó játékkal szereztük meg a győzelmet. Jó időben szereztük a gólokat, hiszen az első félidő végén és a második elején is betaláltunk. Az időzítésnek mindig van szerepe, de már előtte és utána is megvolt a lehetőségeink. A Kaposvár nem tört meg, végig ugyanazt a játékot játszotta, nem volt egyszerű feltörni őket.