Mint arról beszámoltunk, csapatunk elveszítette az első hazai mérkőzését a Mezőkövesd Zsóry FC ellen. Az OTP Bank Liga NB I. második fordulójában vívott mérkőzést így értékelték a vezetőedzők:

 

Disztl László: Hihetetlen meleg volt, így elismerés illeti az összes játékost, aki pályára lépett. Egyik csapat részéről sem volt gond a hozzáállással és a küzdeni akarással. Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, s nagyon jókor rúgtunk gólt, de sajnos egy óriási egyéni hiba után gyorsan kiegyenlített az ellenfél. Az NB I-ben jobban megbüntetik a hibákat az ellenfelek, így nem tudtuk a saját játékunkat játszani a vezető gólunk után. Az egyenlítő találat feldobta a mezőkövesdieket, jól tarották a labdát, míg a mi labdajáratásunk körülményes volt. A második félidőben próbáltunk ezen gyorsítani, feljebb toltuk a védekezést, beadásokkal próbáltunk operálni, de nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani. Olyan mérkőzés volt, amelyet egy egyéni villanás döntött el, sajnos ez nálunk hiányzott.

 

 

Kuttor Attila: Több szempontból is nagyon kemény volt a mérkőzés. Egyrészről, mert egy feljutó csapat az első hazai bajnokiját játszotta, másrészről pedig az időjárás miatt. Hátrányból kellett fordítanunk, így büszke vagyok a csapatomra, mert kitartottunk az elveink mellett és a saját játékunkat játszottunk. Talán előbb is eldönthettük volna a három pont sorsát, hiszen voltak erre lehetőségeink, de brusztosra sikerült a mérkőzés vége.