Az OTP Bank Liga 30. fordulójában háromgólos vereséget szenvedett csapatunk a Paksi FC vendégeként. Nézzük, hogy látták a találkozót a vezetőedzők:

 

Disztl László, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője: – A DVTK elleni győzelem után frissíteni akartuk a csapatot, hiszen a játékosok nagyon sokat kiadtak magukból az elmúlt hetekben. A védelemben rutinos játékosok kaptak helyet, aki a stabilitást és a nyugalmat adták volna a csapatnak, míg elöl gyors, fiatal labdarúgók kaptak lehetőséget a bizonyításra. Sajnos ez nem sikerült, hiszen a fiatalok nem azt nyújtották, mint amit szerettünk volna. Az első gólig kiegyenlített játék folyt, de az megfogta a srácokat, hiszen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen tizenegyest más csapat ellen is befújtak volna. A vezetés után magabiztosabb lett a Paks, mi próbáltunk frissíteni, de úgy, hogy a fiatalok a pályán hagytuk, mivel figyeltültünk a fiatalszabályra. A fiatalok közül Bévárdi Zsomborban volt lendület, gyorsaság, de nem tudtuk ezt kihasználni támadásban.

 

Osztermájer Gábor, a Paksi FC vezetőedzője: – Nehéz talajú pályán játszottunk, így mind két csapat játékába sok hiba csúszott. Idegesen kezdtünk, de sikerült kétgólos előnyre szert tennünk az első félidőben, ez pedig megnyugvást hozott a csapatnak. A második félidőben többet birtokoltuk a labdát és sikerült még egy találatot szereznünk. Úgy gondolom, hogy a hátralévő fordulók során még négy pontot kell szereznünk ahhoz, hogy bent maradjunk az élvonalban.