Együttesünk két góllal maradt alul a Budapest Honvéd ellen az OTP Bank Liga 32. fordulójában. Az összesen hat találatot hozó mérkőzést így jellemezték a vezetőedzők:

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: – Jól kezdtünk, az első húsz percben többet birtokoltuk a labdát, de egy megpattanó lövésből gólt kaptunk. A második Honvéd gólnál pedig pont ápolták a belső védőnket, így nem tudtunk kilépni a lövő játékosra. A második félidőben egy olyan játék alakult ki, ahol előbb kiegyenlítettünk, majd két góllal ellépett az ellenfél. Ebből sikerül visszajönnünk a meccsbe és benne volt a levegőben a pontszerzésünk. Két nagy lehetőségünk volt az egyenlítésre, de a végén egy kontrából gólt kaptunk, mikor már mindent egy lapra feltéve támadtunk. Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, amelynek feszült volt a vége. Azt viszont nagyon nehezményezzük, hogy az ellenfél egyik külföldi játékosa folyamatosan szidta a kispadunkat, de a játékvezetők még nem is figyelmeztették.

 

Pisont István, Budapest Honvéd FC: – Két vereség után vártuk ezt a mérkőzést, így mindenképp nyerni szerettünk volna. Jól is kezdtünk, próbáltunk az ellenfél térfelén labdát szerezni és bejátszani a védelem mögé. Törekedtünk arra, hogy birtokoljuk a labdát, építsük fel a játékot és fejezzük be a támadásokat. Az első húsz percben a kontra végén Gazdag Dániel révén ez sikerült, majd nem úgy sikerültek a dolgaink, ahogy azt reméltük. Egy pici türelmetlenséget éreztem, ezt meg kellett beszélnünk a szünetben. A második gól egy felszabadultságot adott volna a csapatnak, így törekedtünk a megszerzésére, de a végjáték nem sikerült. Egy pontrúgás után feljött a Kaposvár és több olyan hibákat vétettünk, különösen a második kaposvári gól előtt, amelyek nem voltak benne a mérkőzésben. Azt gondoltuk, hogy 3–1-nél már megvan a meccs és nyugodtan játszhatunk, de nehézzé tettünk magunk számára, hiszen majdnem kiegyenlített az ellenfél. A végén pedig egy katarzis született Kukoc góljával.