A Merkantil Bank Liga hetedik körében gólnélküli döntetlent játszott csapatunk a Szombathelyi Haladással. A vezetőedzők így értékelték a látottakat:

 

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC: – Az eddigi mérkőzéseink alapján a Szombathely volt a legjobb csapat, ellenük volt a legnehezebb játszani. Aminek örülök, az az, hogy a védekezésben és mentalitásban is előre léptünk. Fegyelmezettek voltunk, a tizenegyesnél sem volt rossz a védekezésünk, de ahogy pattogott a labda, hozzáért a játékosunk kezéhez. Előtte tíz perccel a másik kapu előtt ugyanúgy kézzel ért a labdához az ellenfél játékosa, azért nem járt tizenegyes. Sokat tettünk azért, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést, talál emiatt is maradt ki a büntető. Próbáltunk az utolsó percig támadni, az utolsó szögletnél már mindenkit előre küldtem, hátha sikerül gólt szereznünk. A fiúkat nem tudom elmarasztalni, hiszen mindent megtettek a győzelemért. A támadójátékunk most nem volt annyira jó, mint korábban, de az ellenfél is nagyon fegyelmezetten védekezett.

 

Mátyus János, Szombathelyi Haladás: – Amire számítottunk az beigazolódott, hiszen egy végletekig feltüzelt csapattal találkoztunk, amely történelmének egy nehéz szakaszában van. Ennek meglelően álltak hozzá a mérkőzésnek, de mi sem adtuk alább és egy nagyszerű játékkal rukkoltunk elő. Azt gondolom, hogy amit elterveztünk az ült, egy dolgot kivéve, hogy nem szereztünk gólt. Az első félidőben a két csapat hasonló játékerőt vonultatott fel. A másodikra váltottunk és a Kaposvár fölé kerekedtünk, de sajnos tizenegyesből sem sikerült gólt szereznünk.