Mint arról beszámoltunk csaptunk becsülettel küzdött, de négygólos vereséget szenvedett a ZTE ellen az OTP Bank Liga NB I. negyedik fordulójában. Lássuk, hogy látták a mérkőzést a vezetőedző:

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: A vereség mindig fájó és soha nem jön jókor, de dicséret illeti a csapatot. Egy igazi NB I-es meccset játszottunk, ahol megmutattuk, hogy igenis van helyünk az élvonalban. Az első negyed órában jobbak voltunk, de a kiállítás és a könnyen megadott tizenegyes befolyásolt a mérkőzést. Több mint hetven percet játszottunk emberhátrányban, sőt két sérültünk is volt az első félidőben, ami még nehezebbé tette a mérkőzést. A második félidőben ennek ellenére nagyszerűen játszottunk, tíz emberrel többet birtokoltuk a labdát, több helyzetet alakítottunk ki és szereztünk egy érvényes gólt is. Ha megadják mindenféleképpen más lett volna a találkozó, hiszen biztos, hogy feldobta volna a csapatot a gól, mivel a ZTE játéka ekkor nem volt igazán veszélyes. A négy nulla ellenére dicséret illeti a csapatot.

 

Dobos Barna, ZTE FC: Egy kicsit idegesen kezdtünk, ennek az volt az oka, hogy az elmúlt két fordulóban jól játszottunk, de nem eredményesen. A Kaposvár ellen fokozatosan egyre jobban játszottunk, ehhez az ellenfél hibája jól jött, hiszen magabiztosan használtuk ki az emberelőnyünket.