A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában kétgólos vereséget csapatunk az Aqvital FC Csákvár ellen. A vezetőedzők így értékelték a bajnokit:

 

Várhihi Péter, Kaposvári Rákóczi FC: – Az első félidőben sajnos fejben senki sem volt ott a mérkőzésen. Nem mertek futballozni a játékosok, nem tudtak hármat passzolni egymáshoz. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidőben türelmesen járattuk a labdát, de kevés helyzetet dolgoztuk ki, a fejben lévő problémák miatt nem voltak jók az utolsó passzok. Bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb túltesszük magunkat ezen.

 

Visinka Ede, Aqvital FC Csákvár: – Úgy érzem, hogy kétgólos vezetésnél megvolt a lehetőségünk a harmadik gólhoz, de Pogacsics Krisztián nagyszerűen reagált a ziccerre. A kiállítás után megváltozott a játék képe, a Kaposvár betolt minket a kapu elé. Taktikát váltottunk, próbáltuk őrizni az eredményt. Azt el kell ismerni, hogy a Rákóczinak volt egy-két helyzete, ha valamelyikből gólt szereznek, akkor bizonytalan lehetett volna a mérkőzés kimenetele. Számunkra ez egy hatpontos meccs volt, s azt gondolom, hogy a sikerrel elindultunk a felfelé a holtpontról.