Mint arról már beszámoltunk csapatunk 2–1-es sikert aratott az Érdi VSE elleni rangadón. Lássuk, hogy értékelték az edzők a találkozót.

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC#!# Azt kaptuk az Érdtől, amire számítottunk, így sikerült kétgólos előnyre szert tennünk az első játékrészben. Több száz százalékos helyzetet is kialakítottunk, kapufát is rúgtunk, ha ezekből legalább egyet sikerül értékesíteni, akkor sima mérkőzés lett volna. A második félidőben az érdi gólig uraltuk a mérkőzést. Nem volt ziccerben az ellenfél támadója, mégis odarúgtunk neki, így kaptak egy teljesen jogos tizenegyest. Ezt követően is megvoltak a helyzetink, de veszélyesek voltak az érdiek felívelései, akik az utolsó percig küzdöttek a döntetlenért. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint az Érd. Hatpontos meccset, igazi rangadót nyertünk meg, így sikerült kilencpontos előnyre szert tennünk. A folytatásban sem állunk meg, minél előbb ki akarjuk kaparni azt a bizonyos gesztenyét.
Limperger Zsolt, Érdi VSE#!# Az első gól leshelyzetből született, a másodiknál pedig feküdt egy játékosunk, így a játékvezetőnek meg kellett volna állítania a mérkőzést. Nyílt meccset játszottunk a Kaposvárral. A második félidőben az volt a célunk, hogy minél előbb szépítsünk, ez sikerült, de egyenlíteni már tudtunk. A küzdeni akarással nem volt gond, de a minőség és a hideg fej hiányzott a játékunkból.