Jegyvásárlási és beléptetési információk a szurkolóknak a Gyirmót FC Győr–Kaposvári Rákóczi FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

A Gyirmót FC Győr–Kaposvári Rákóczi FC találkozóra névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba.
A mérkőzés időpontja: 2018.12.09., vasárnap, 15:30.
A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát!
A szurkolók az interneten (http://meccsjegy.mlsz.hu) és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre. Az internetes és jegyirodás jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya!
Kérjük a szurkolókat, amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket!

Jegyvásárlási lehetőségek:
Interneten keresztül: http://meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a Ticket Express jegyirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/).

Elővételben az Alcufer stadion klubépületében:
Hétköznap 14-18 óráig. (kedd és mérkőzésnapokon szünetel)
A pénztárak nyitása a mérkőzés előtt 1 órával történik.

Jegyárak:
Felnőtt: 1000 Ft
Diák, nyugdíjas 500 Ft
Gyermek 6 éves korig: 5 Ft
Vendég szektor: 1000 Ft

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (szurkoló kártya, személyi igazolvány, útlevél, stb.).
Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.
Kérjük, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.