Rangadóra készül együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 20. fordulójában, hiszen a bajnokság őszi felét a harmadik helyen záró csapatunk az őszi bajnok Gyirmót FC Győrhöz látogat. A vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődő találkozót Veizer Roland vezeti majd, míg segítői Farkas Balázs és Baghy Csaba lesznek.

A bajnokság elején talán kevesen gondolták volna, hogy újonc csapatunk az őszi szezon végén a harmadik helyen áll majd, s a feljutásra esélyes Gyirmót FC Győr ellen egy igazi háromesélyes rangadóra készül majd.
Jó állapotban van a csapat, hiszen sikerült megszerezni a harmadik helyet az őszi szezonban, ami egy szép teljesítmény, kupában meg kiejtettük a címvédőt – utalt az elmúlt pár nap eseményeire Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Ezt a remek sorozatunkat megpróbáljuk tovább folytatni, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű. A Gyirmóthoz látogatunk, amely csapatnak a legtöbb győzelme és rúgott gólja van, ezáltal pedig legjobb a gólkülönbsége. Idegenben játszunk, így még nehezebb mérkőzés lesz. Természetesen győzelmi reményekkel megyünk Gyirmótra, de teljesen háromesélyes ez a rangadó.

A Merkantil Bank Liga NB II. első fordulójában csapatunk hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget a kisalföldi együttestől.
Régóta fáj az a vereség, hiszen a játék képe alapján nem volt benne a meccsben, hogy 2–0-rá kikapunk, hiszen sok helyzetet alakítottunk ki – mondta Waltner Róbert. – Remélem, hogy ez vasárnapi is így lesz, annyi különbséggel, hogy sikerül majd visszavágni. Fájó volt a vereség, nem volt könnyű ezzel indulni a bajnokságban, ráadásul az első három mérkőzésen csak két pontot szereztünk. Innét kellett felállnunk, ami nem volt egyszerű feladat. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal már a gyirmótiak is másképp néznek ránk, mint az első fordulóban. Gyirmóton minden feltétel adott a feljutásra, de mi szeretnénk bebizonyítani mindenkinek, hogy akár az első helyezettel is felvesszük a versenyt. Bízom benne, hogy elhozzuk a három pontot.