Szombaton a III. Kerületi TVE otthonába látogat a csapatunk az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában. Ellenfelünk egy masszív, korábbi válogatott labdarúgóval is megerősített együttes, de mindenképpen szeretnénk megőrizni második helyünket a tabellán. 

A III. Kerületi TVE korábban szerepelt már a legfelső osztályban, csakúgy, mint a Rákóczi, és az NB II-ben is évekig meghatározó csapat volt. A fővárosiak keretében van Kenesei Krisztián is, aki az elmúlt két évtized egyik legeredményesebb magyar labdarúgója volt.

– Én nagyon nehéz meccset várok, igaz, tudom, hogy ezt minden meccs előtt el lehet mondani. Most különösen igaz ez, hiszen erős csapattal találkozunk, amelyben nem kell bemutatni Kenesei Krisztiánt. Mi idegenben valami miatt mindig kicsit nehezebben játszunk, egy kicsit döcögősebb a dolog, de azért bízom a sikerben – mondta kapusunk, Somodi Bence, aki több nagy bravúrt is bemutatott a Honvéd II. elleni, 2-1-re megnyert összecsapáson.

A 16 megszerzett ponttal a tabella hatodik helyén tanyázó III. Kerület eddig minden meccsén szerzett gólt, és otthon különösen veszélyesnek számít. Öt győzelméből hármat saját pályáján szerzett, legutóbb pedig Csepelről hozta el a pontokat. 
A találkozó szombaton 14 óra 30 perckor kezdődik a fővárosban, ahova kaposvári szurkolók is elkísérik majd a fiúkat.