Együttesünk a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként lép majd pályára május elsején, a Merkantil Bank Liga NB II. 35. fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport is közvetíti.

A kiesés ellen menekülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként szólítják majd pályára labdarúgóinkat az újabb hétközi fordulóban. A hazaiak jelenleg a tabella 17. pozícióját foglalják el, azonban csak két ponttal előzik meg a mögöttük álló Ceglédet, amely már a kiesőzónában tartózkodik. A balmazújvárosiak zsinórban hét meccse nem szereztek egyetlen pontot sem, így a bajnokság hajrájában minden egyes apró sikerre égető szükségük van. Ennek tudatában korántsem lesz könnyű a hajdúsági fellépés Vachtler Csabáék számára.
Együttesünk újra visszatalált a siker útjára, hiszen az elmúlt két mérkőzésen a Budafok, majd a Tiszakécske gárdáját is legyőzte. Utóbbi siker ráadásul egészen a tabella második helyéig repítette a mieinket. Az előző fordulóban az első harminc percben igen meggyőzően futballozott csapatunk, s ha hasonló teljesítménnyel rukkolnak elő labdarúgóink a Balmaz ellen is, akkor újabb fontos bajnoki pontok kerülnek csapatunk neve mellé. A hajdúságik ellen ősszel is összejött a győzelem. Akkor Nagy Krisztián találatának köszönhetőn maradtak a pontok a somogyi megyeszékhelyen. Remélhetőleg a szerdai bajnokin is hasonló lesz a forgatókönyv.
A mérkőzést Farkas Ádám vezeti majd, míg segítői Szert Balázs és Márkus Tamás lesznek.