Főként első félidei játékának köszönhetően magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Siófok az NB II Somogy megyei rangadóján. A Balaton-partiak másodszor is nyertek ellenünk a bajnokságban. 

Az első komolyabb helyzetre több mint 15 percet kellett várnia a publikumnak, bár Rajczi lövése nem okozott túlságosan sok gondot Tajtinak. Néhány perccel később a Siófok is megmutatta, hogy a pályán van, igaz Ivancsics szabadrúgása csak Somodi határozatlansága miatt okozott némi gondot. Utána viszont kezdett magára találni a Siófok. Peszmeg nyolc méterről leadott lövése még csak veszélyezette a kapunkat, Andorka lövése viszont már utat talált a hálóba. A csatár egy kontra után szerezte meg a hazaiaknak a vezetést a 30. percben. Innentől pedig nem tudott mit kezdeni a Rákóczi a Balaton-partiakkal. A félidő hajrájában Peszmeg unta meg a passzolgatást és jó 20 méterről eresztett el egy lövést, ami a jobb felsőben kötött ki, majd pedig Házi Bence szabálytalansága után büntetőből duplázta meg góljai számát Andorka, így 3-0-ra vezetett a félidőben a Siófok.
A második félidőt Fejős lövése indította, de a kaput nem sikerült eltalálnia. Három perccel később Ivancsics lőhetett ismét szabadrúgásból, de Somodi hárítani tudott. A 71. percben közel járt az újabb gólhoz a Siófok. Egy eladott labda után Hanzl és Andorka indultak el a kaposvári kapu irányába. Egyedül már csak Somodi állt előttük, de Hanzl elrontotta az utolsó passzt. A folytatásban már igazából egyik csapat sem törte össze magát, hogy újabb gól szerezzen, így maradt a 3-0-s siófoki győzelem. 
BFC Siófok – Kaposvári Rákóczi 3-0 (3-0)
Siófok, 500 néző. Vezette#!# Nazsa (Takács, Tőkés)
BFC Siófok#!# Tajti – Nagy J., Mogyorósi, Csató, Polényi – Horváth A., Peszmeg (Hanl 66.) – Gárdos (Molnár 58.), Ivancsics, Papp M. – Andorka. Vezetőedző#!# Soós Imre
Rákóczi FC#!# Somodi – Kiss M. (Fejős 41.) Vermes, Petrók, Hadaró, – Házi, Hampuk, Nagy K., Dominic  – Faggyas, Rajczi (Olasz 57.). Szakmai igazgató#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Andorka (30., 45. 11-esből), Peszmeg (39.)
Sárga lap#!# Andorka (29.) Hanzl (78.) illetve Petrók (31.), Rajczi (36.), Házi (44.)