Harmadik mérkőzését is megnyerte a Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. Együttesünk a Csepelt látta vendégül a Pécsi utcai stadionban, és gól nélküli első félidő után 3-0-ra győzött. Nagy Krisztián kettő, Jovánczai Zoltán pedig egy gólt szerzett. 

A mieink a Győr elleni rangadó megnyerése és a sárvári diadal után a Csepel ellen is szerették volna begyűjteni a három pontot, és hazai pályán már a találkozó elején igyekeztek kézbe venni az irányítást. Az első félidőben nem történt túl sok említésre méltó esemény, Müllerlei fejjel, Hujber egy látványos mozdulattal próbálkozott, de nem sikerült bevenni Botlik kapuját. A 43. percben, Vadas sérülése után Petrók lépett pályára, Lakatos pedig kihúzódott a jobb oldalra.
A szünet után nem kellett túl sokat várni a vezető gólra. Az 51. percben Hampuk beadása után Botlik kapus csak kiütni tudta a labdát, ami Nagy Krisztián elé került, ő pedig a hálóba bombázott (1-0).
A gól után láthatóan felpörögtek az események; a kaposvári támadások szinte mindig veszélyt jelentettek a vendégek kapujára, a csepeliek pedig az egyenlítés reményében rúgták a labdát. A 61. percben a gólhelyzetben kilépő Hampukot rántották le a tizenhatoson belül, a büntetőt Nagy Krisztián értékesítette (2-0).
Öt perccel később végleg eldőlt a mérkőzés sorsa#!# Hampuk a csereként beállt Jovánczait hozta helyzetbe, és a tapasztalt támadó nem hibázott (3-0).
Házi László tanítványai újabb magabiztos győzelmet arattak, és újoncként továbbra is százszázalékosak a bajnokságban. 
Kaposvári Rákóczi FC–Csepel FC 3–0 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1200 néző. V.#!# Szalai L. (Gyürüsi, Keszthelyi).
Rákóczi FC#!# Somodi – Vadas (Petrók, 43.), Lakatos G., Havas, Hadaró – Márton, Pintér A. – Hampuk, Nagy K. (Házi B., 72.), Müllerlei (Jovánczai, 63.) – Hujber. Vezetőedző#!# Házi László
Csepel FC#!# Botlik – Dévai, Haraszkó, Szabó A. (Németh G., 65.), Takács L. – Tóth Cs., Fisli, Simon K., Szabó Á., – Somodi Á. (Zimermann, 61.), Horváth G. (Rácz, 87.). Vezetőedző#!# Szabó Zoltán
Gólszerzők#!# Nagy K. (51. és a 61. – 11-esből), Jovánczai (66.).
Sárga lap#!# Petrók (81.), Jovánczai (87.), illetve Horváth G. (32.), Szabó Á. (58.).
Házi László#!# – Amire egész héten készültünk, bejött. Egy fegyelmezett, agresszív csapattal találkoztunk; tudtuk, mire kell odafigyelni, mire lehet számítani. Egészpályás letámadással készültünk, de az első félidő még nem hozott gólt, mert kissé kapkodó volt a játékunk. A szünetben arra kértem a fiúkat, hogy továbbra is elszántan, nagy akarással futballozzanak, és biztosak voltunk abban, hogy nem lehet kilencven percen át hibátlanul védekezni. A vezető gólunk után megnyugodtunk, és végül felőröltük ellenfelünket. Köszönjük a közönség buzdítását, és a mérkőzés utáni kis ünneplést is. A jövő héten egy igazi rangadó vár ránk, a hozzánk hasonlóan kilencpontos Csorna ellen.
 

Nagy Krisztián két gólt is szerzett (Fotó#!# Lang Róbert)