A Viharsarokba látogat a Rákóczi az NB II kilencedik fordulójában. Csapatunk a Békéscsaba otthonában javítani szeretne a Siófok elleni hazai vereség után. A két gárda egyelőre fej-fej mellett áll a tabellán, egy győzelemmel viszont bármelyikük csatlakozhatna a közvetlen élmezőnyhöz.

Mindkét együttes ugyannyi ponttal és góllal áll a tabella közepén, de a hasonlóságokon kívül a különbségekre is igyekeztek odafigyelni Márton Gáborék.
„Ott is egy épülgető csapat van, ugyanannyi ponttal, mint mi, megvannak természetesen az információink róluk, hogy mik az erősségeik és mik a gyengéink, megpróbálunk erre felkészülni és a múlt heti vereséget jóvá tenni, kiküszöbölni, javítani” – fogalmazott Márton Gábor vezetőedző.

A két csapat ellentétes előjelekkel vághat neki a hétvégi mérkőzésnek. Amíg a csabaiak idegenben verték az Ajkát, addig mieink hazai pályán szenvedtek vereséget a Siófoktól. A játékosok már csak ezért is javítani szeretnének.
Rajczi Péter a Siófok ellen is mindent megtett, így az ellenük szerzett góljával már kilenc találatnál jár a bajnokságban. Ezúttal pedig egy régi ismerős ellen szeretné tovább folytatni jó sorozatát.

„Igazából az edzőjüket ismerem, Zoran Szpisljakot, vele dolgoztam Újpesten. Próbál játszós csapatot kialakítani ott, ahol dolgozik. Bízom benne, hogy ez feküdni fog nekünk és ki tudjuk javítani a múlt hétvégi fiaskót. Most már idegenben is eredményesnek kellene lennünk” – mondta Rajczi.
A két csapat összecsapása vasárnap 15 órakor kezdődik. A találkozón sérülés miatt Vermes Krisztián szinte biztosan nem léphet pályára, és Bank István játéka is kérdéses.