Péntektől már megvásárolhatók a belépőjegyek a szombaton 16 órakor kezdődő Rákóczi FC – MTK OTP Bank Liga mérkőzésre. Az 1-es számú pénztár (a Renault szalon mellett) pénteken 13 órától 17 óráig várja a szurkolókat. Szombaton 14 órától lesznek nyitva a pénztárak.

A ticketexpressz tájékoztatása szerint Kaposváron az alábbi helyeken válthatók meg a meccsbelépők#!#
Líra Könyvesbolt (Fő u. 20.), OTP Travel (Széchenyi tér 2.),  Quaestor Travel (Ady E. u. 9.),  Tourinform (Fő u. 8.) 
Javasoljuk a szurkolóknak, hogy éljenek az elővétel nyújtotta lehetőséggel, hiszen így elkerülhetik a mérkőzés kezdete előtti sorban állást!
Jegyvásárlással és belépéssel kapcsolatos szabályok#!#
Ismételten felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyvásárlás során a jogszabályi kötelezettségek miatt a szurkoló nevét, születési helyét és születési idejét is meg kell adni (de más adatot nem). A jegyvásárlás során a jegyértékesítésért felelős személyek jogosultak a vásárló személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Kérjük, hogy jegyvásárláskor hozzanak magukkal igazolványt, személyazonosításra alkalmas okmányokat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, tizennégy éves kor alatt#!# diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat).
Amennyiben egy családtagnak, vagy barátnak szándékoznak jegyet váltani, kérjük, hogy diktálják be a pénztárosnak a jegy tulajdonosának nevét, születési helyét és születési idejét.
Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben valószerűtlen adat kerül bediktálásra akkor a jegyértékesítő megkérheti a jegyvásárlót az igazolvány felmutatására.
Beléptetéskor a bérlet birtokosának személyazonosságát a rendező ellenőrzi, és személyes adatait egybevetheti a belépőjegyen vagy a bérleten szereplő adatokkal. Amennyiben a jegyen és az igazolványban szereplő adatok nem egyeznek, a belépést a rendező megtagadja.