A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Mezőkövesd Zsóry FC csapata érkezik Kaposvárra. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

 

A Magyar Kupa mérkőzésre a bajnoki találkozókhoz hasonlóan történik a jegyárusítás. A Mezőkövesd elleni mérkőzésre elővételi jegyárusítás csak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon történik, így kérünk mindenkit, hogy az az alábbi linken keresztül vásárolja meg belépőjét:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003479/Kaposvari-Rakoczi-FC—Mezokovesd-Zsory-FC

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A Rákóczi-stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására. Az online jegyvásárláshoz ezúttal sem szükséges klubkártya. Fontos, hogy a szezonbérletek a Magyar Kupa találkozókra is évényesek.

A szurkolóink a helyszínen is megválthajták belépőiket, erre a találkozó előtt két órával, jelen esetben 16 órától nyílik lehetőségük, hiszen ekkor nyitnak a jegypénztárak.

 

Jegyárak
Nagylelátó: 2.000 Ft
Álló szektor: 1.500 Ft
Főépület: 3.000 Ft
Vendégszektor: 1.500 Ft

A 14 éven aluliak számára, egy regisztráció után a belépés ingyenes.