A téli átigazolási időszak utolsó napján két labdarúgó, Bévárdi Zsombor és Pintér Ádám csatlakozott együttesünk keretéhez, míg Beliczky Gergő és Zsiga Ervin távozott.

Bévárdi Zsombor szülővárosában, Siófokok kezdett el futballozni, majd Székesfehérváron és Felcsúton folytatta ifjúsági pályafutását. Utóbbi csapattal a 2016-os Puskás-Suzuki Kupán ezüstérmet szerzett, s a rangos utánpótlás-torna gólkirálya lett. Felnőtt karrierjének első állomása a Videoton második csapata volt, majd a 2017/2018-as szezonban kölcsönjátékosként visszatért szülővárosába, ahol 31 alkalommal húzta magára az NB II.-es BFC Siófok mezét. A következő szezont, ugyancsak kölcsönben a Vasasban töltötte, majd 2019 nyarán 3+1 éves szerződést kötött vele a Debreceni VSC, ahol jobbára az NB III-ban szereplő második csapatnál kapott lehetőséget. A jelenleg 21 éves csatár korábban az U16-os, az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottba is rendszeresen kapott meghívót. A legjobb teljesítményt utóbbiban nyújtotta, hiszen tizenegy mérkőzésen nyolc gólt szerzett.

 

Pintér Ádám szintén a Debreceni VSC együttesétől érkezett csapatunkhoz. A még csak 18 esztendős középpályás Szolnokon kezdte, majd Debrecenben folytatta utánpótlás-karrierjét. A Cívis városi együttest 2019. tavaszán között vele profi szerződést. A fiatal labdarúgó már az Európa-ligában is bemutatkozott az első csapatban, a Torino otthonában rendezett selejtezőn, csereként kapott lehetőséget. A Magyar Kupában többször is szóhoz jutott, sőt az Ajka elleni, 3-2-re megnyert idegenbeli összecsapáson győztes gólt szerzett. Ezt a szezont az NB II.-es Balmazújváros együttesénél kezdte, de a csapat kizárását követően visszatért Debrecenbe, ahol az első csapatban négy, míg a másodikban hét alkalommal lépett pályára bajnokin.

 

Az érkezők mellett ketten távoztak csapatunktól. Beliczky Gergő 2018 nyarán csatlakozott az akkor még másodosztályú csapatunkhoz. A támadó rögtön beverekedte magát a kezdőbe, ahonnét kirobbanthatatlan volt, hiszen remek teljesítményt nyújtott, 36 mérkőzésen lépett pályára, s ezeken tizenkét gólt szerzett, elévülhetetlen érdemei vannak a feljutásban. Az elmúlt fél szezonban viszont már kevesebb játéklehetőséget kapott.

 

Zsiga Ervin szintén 2018 nyarán érkezett együttesünkhöz az NB I-ből kieső Balmazújvárostól. A támadó számára jól indult a kaposvári időszak, hiszen folyamatosan játéklehetőséget kapott és gyorsaságával rendszeresen lendített a csapat támadójátékán. A Vasas elleni hazai bajnokin azonban súlyos térdsérülést szenvedett, aminek következtében hónapokra kidőlt. A másodosztályú szezon végén már újra pályára léphetett, majd az első osztályba is csapatunkkal tartott, ahol azonban öt bajnokin jutott szóhoz.

 

Mindkét játékosnak további sikeres pályafutást kívánunk!