A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

A korábban megszokott módon, a ZTE elleni mérkőzésre is megválthatják a szurkolók online módon is a belépőket az alábbi linken keresztül:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003565/Kaposvari-Rakoczi-FC—ZTE-FC

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A Rákóczi-stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására. Az online jegyvásárláshoz ezúttal sem szükséges klubkártya. Kérünk mindenkit, hogy az online jegyvásárlást részesítse előnyben!

 

A szurkolók a helyszínen is megválthajták a belépőket. A jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, jelen esetben 18 órakor nyitnak.

Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra, a jegyvásárláskor pedig tartsa be a legalább másfél méteres távolságot az előtte állótól.

A stadionban kérjük, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el. Vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni.

A ZTE elleni mérkőzésre 850 helyet tud biztosítani a klub a szurkolóknak. Ebbe bele tartoznak a bérlettel rendelkezők, illetve a vendégszurkolók is. Utóbbiak számára kilencven jegy áll rendelkezésre.

A bérletes szurkolóinkat is kérjük, hogy tartsák be a törvényi szabályozásokat, még akkor is, ha ezáltal nem a megszokott helyükről tudják nézni a mérkőzést.

A beléptetési pontokon a rendezők, illetve a hangosbemondón keresztül a helyi műsorközlő is folyamatosan tájékoztatják majd a nézőket arról, hogy hol foglalhatnak helyet a stadionban.

 

Jegyárak:
Nagylelátóra 2.000 Ft
Álló szektor: 1.000 Ft
Vendégszektor: 1.000 Ft
A 14 éven aluliak számára a belépés ingyenes.
A főépületbe ezúttal nem történik jegyértékesíté