A Budaörs SC ideiglenes otthonában, a tatabányai Grosics Gyula Stadionban kezdte a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének oda-visszavágós párharcát együttesünk. A találkozót végül a fővárosiak nyerték, de Rajczi Péter góljával nagy esély maradt a továbbjutásra.

Igen vegyes csapatot küldött pályára Waltner Róbert a Budaörs ellen (Bonnyai Márk és Orsós Tamás is most mutatkozott be a felnőtt csapatban), így a találkozó első perceiben jobbára a hazaiak akarata érvényesült, de együttesünk is mutatott szép dolgokat támadásban. Az első komolyabb gólszerzési lehetőség Stieber András előtt adódott, de erős löketét Bonnyai Márknak sikerült a kapu fölé tenyerelnie. A félidő közepén előbb Stieber András, később Fényes Szabolcs távoli bombájánál kellett bravúrt bemutatnia Bonnyai Márknak, majd a semmiből, egy büntetővel megszerezte a vezetést a Budaörs. Medgyes Sinan beadását követően Lakatos Gergő és Végh Gábor harcolt a labdáért, de a játékvezető szabálytalannak látta védőnket. Az igen véleményes tizenegyest Stieber András értékesítette.
A második félidő elején Medgyes Sinan lecsúszott beadása találta el a felső lécet, majd kis híján egyenlített csapatunk, miután Csernák Martin beadását Herzsenyák Áron fejelte kapura, azonban Demjén Patrik bravúrral hárított. A mérkőzés hajrájában megduplázta előnyét Budaörs. Medgyes Sinan közeli lövését lábbal még védeni tudta Bonnyai Márk, de a szöglet után Sajbán Miklós fejesénél már mindenki tehetetlen volt. A hosszabbításban sikerült a szépítés csapatunknak, miután egy kipattanót Rajczi Péter vágott a kapuba. Az idegenben szerzett találat pedig nagyon sokat érhet a jövő heti visszavágón. A vereség mellett még egy rossz hír, hogy egy ütközés következtében Lakatos Gergő a földön maradt, s csak hordágyon tudta el hagyni a játékteret.

Waltner Róbert: Kilenc fiatal játékosunk lépett pályára. Igaz, hogy kikaptunk, de ez az eredmény felér egy győzelemmel. Orsós Tamásnak 16 évesen ez volt az első meccse a felnőtt csapatban, jól játszott, Bonnyai Márk pedig tizes osztályzatot érdemel. Büszke vagyok a csapatra.

Bognár György: A hosszabbításban kapott góllal nyílt lett a párharc. A játék képe alapján megérdemeltük a győzelmet, hiszen sokkal több helyzetet alakítottunk ki, de így éles maradt a visszavágó.

Budaörs SC–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (1–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. V.: Szőts (Szécsényi, Szalai D.).
Budaörs: Demjén – Marques-Airosa, Fényes, Tányéros, Ódé – Sajbán Mi., Lengyel B., Stieber A. (Fejős, a szünetben), Medgyes S. (Deli, 81. p.) – Sajbán Má., Végh G. (Csobánki, 62. p.). Szakmai igazgató: Bognár György.
Kaposvári Rákóczi FC: Bonnyai – Tratnyek, Ur (Szabó A., a szünetben), Lakatos G. (Bíró D., 58. p.), Fodor M., – Nagy J., Godzsajev-Telmán, – Borbély, Herzsenyák, Csernák (Orsós T., 65. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Stieber A. (36. p. – 11-esből), Sajbán Mi. (79. p.), illetve Rajczi (91. p.).
Sárga lap: Csobánki (75. p.), illetve Lakatos G. (35. p.).